Ojuland jagab oma üleelamist Facebooki video vahendusel. "Õhtu tundub olevat väga rahulik, justkui oleks maale saabunud rahu. Aga just, alles äsja, umbes viis minutit tagasi, tuli mulle naabrimees kallale. Otsustas mu kätt väänata. Füüsiliselt oli see jumala naljakas tõesti."

Ojuland kinnitab, et ta pole lihtsalt niisama tüdruk ja tõmbas kättemaksuks mehele väikese augu t-särgi sisse. "Tüli tekkis seepärast, et minu väikesed koerakesed ründasid nende lapsukest, kes sõitis jalgrattaga ja kes ei oska maal elada," süüdistab Ojuland juhtunus last.

"Ta ei tea, et maal on pisikesed koerad lahti. Mitte ainult rotveilerid ja hundikoerad. Nii et praegu lähen ma lihtsalt kiirabisse ja fikseerin oma vigastuse paremal käel, mis on juba varasemalt nii tennisega kui jalgrattaga saanud viga," kurdab Kristiina.

Lühikese video kommentaarides läheb lahti tõeline sõnasõda, paljud mainivad Kristiinale, et tema koerad ründasid väikest last. Samuti tõdevad mõned kohalikud elanikud, et koerad pidavat vägivaldsed olema.

"Ma olen sealt mööda kõndinud ja jooksnud, ilma ratta või mootorrattata, need penid tulevad ikka kallale," kommenteeris üks.

"Kahjuks ei mõista te kohaliku rahva lakke kasvanud viha, kuna see koerte rünnak on kestnud aastaid, mitte see ei olnud üksikjuhus. Aia tagant mööduvate inimeste riideid on nende koerte poolt ennegi puruks rebitud. Seda aga siin varjatakse kiivalt. Olen isiklikult selle aia tagant pea sada korda trenni tehes möödunud ja see jama kestab juba aastaid," kirjutab teine kohalik elanik.

Kristiina Ojuland vastas omakorda kriitikutele nii, et koerad ei peaks kunagi ketis olema. "Pigem on inimestel probleemid, kui nad ei suuda sõbralikult loomadega läbi saada."

"Koerad ründavad alati pahatahtlikke ja kurje inimesi. Te lihtsalt vihkate neid ja seetõttu polegi võimalik minu koertega ühist keelt leida!"

Ojuland kirjutas varahommikul, et jõudis EMO-st tagasi Ihasallu. "Huvitav, kes see mees on, kes tungis minu hoovi, lubas tappa koerad ja kasutas minu vastu vägivalda? Mingi C või E musta Mersuga ta oli. Kas keegi teab teda?" uurib Ojuland avalikkuselt.

Naine lubas pööruda ka politseisse