Näiteks möödunud laupäeval T1 Keskuses toimunud taaskasutusturul BIMM müüs endine välisminister oma kingi ja riideid (pildil müümas). Kristiina osales ostupeol vaid kaks tundi ja pakkis siis asjad kokku, sest tõttas oma Ihasalu kodurestorani avama.

"See oli mul esimene kord oma riideid müüa," sõnab Kristiina. "Näiteks osteti ära üks Miss Sixty kleit, mida olen kandnud vaid korra ja käinud seda kapis pigem vaatamas. Kord ei sobinud selle kleidiga minu amet. Ülejäänud kaks asja, mis müüsin, on minu käes olnud kakskümmend aastat ja olid pigem noorematele mõeldud tuunikad."

Taaskasutust peab Ojuland väga mõistlikuks. "Ma ei satu väga tihti second-hand poodidesse, aga isegi Tapalt olen leidnud nelja euroga imeilusa kleidi."

Kalleid brände kandva ekspoliitiku puhul on seda raske uskuda, kuid enda sõnul on ta veendunud taaskasutaja: "See pole minu jaoks vaid riiete või jalanõude küsimus, alles hiljuti leidsin Lasnamäe taaskasutuspoest väga kauneid lillepotte, mida mul just vaja oli. Positiivne on ka see, et raha läks heategevusse. Mõistan ka neid, kes ütlevad, et teadmata asjade päritolu, ei eelista nad taaskasutuspoode."