Moedisainer ütleb, et eesootav moenädal võiks tähistada tema karjääri murdepunkti ning tal on tõsine plaan teha tuntuks ka Eestist väljaspool. Läbimurre mujal on lausa elulise tähtsusega, sest Eesti väiksuse tõttu on siin jätkusuutlikku kõrgmoeäri pidada äärmiselt keeruline.

Naise sõnul pole küsimus isegi klientide arvus, küsimus on hoopis nende töö mahus ja hinnas: "Siin ei saa lihtsalt teatud hinnaklassi ületada, aga selleks, et saaks n-ö leiva peale vorsti ja võid ka panna, peame me kindlasti suunduma väljapoole."

Hetkel peetaksegi Kristina Viirpalut üheks vähestest, kes Eestis tõelist haute couture'i ehk kõrgmoodi toodab. See tähendab, et tema tööd sisaldavad erakordselt suures mahus käsitööd.

Kristina Viirpalu brändi KV Couture üheks firmamärgiks on kujunenud käsitsi kootud Haapsalu pitsi kasutamine, mistõttu maksab üks tema loodud õhtu- või pruutkleit umbes 4000 eurot. Disaineri enda sõnul peaks kleidi hinnad olema aga oluliselt kõrgemad: "Kümme kuni viisteist tuhat oleks täiesti loogiline hind sellise käsitöö mahu eest. Seda enam, et antud hetkel teeme me neid unikaaleksemplaridena.“