Noor moeloojanna Kristiina Viirpalu riietab sel aastal vaid kuu tagasi emaks saanud Urvo Palo, kes kandis tema loodud punast kleiti ka aastal 2009, samuti on Viirpalu looming Marina Terase seljas.

Ka riigikoguliige Meelis Mälbergi abikaasa Terje Rohi otsustas juba teist aastat kanda KV Couture'i loomingut, nii nagu ka Eeva Talsi ja Leelo Liimand.

Aasta tagasi meedia luubi alla oma rokkarist peika Padariga sattunud Kristel Mardisoo on aga nii kleidi kui mantli otsustanud just Viirpalu valikust võtta.

Muide, Viirpalu loomingu kandmine peaks hetkel olema lausa auasi, sest Eesti väljapanek võitis Londoni moenädalal toimunud International Fashion Showcase'i peaauhinna.

Pühapäeval, 17. veebruaril kuulutati pidulikul galal Somerset House'is Briti Nõukogu ja Briti Moenõukogu korraldatud International Fashion Showcase’I võitjaks Eesti väljapanek.

“Eesti väljapanek jättis kõigile žüriiliikmetele kustumatu mulje. Meid võlus näituse puhul eelkõige see, et kogu tervik kajastas Eesti ja Eesti disainerite loomingut kõige ehedamal kujul ja silmnähtavalt oli selle saavutamiseks tehtud väga palju tööd,” sõnas Sarah Mower preemiat üle andes.

“Võita selline tunnustus maailma ühel olulisemal moenädalal, on märk sellest, et olen ajanud oma töödega õiget asja ja saanud kinnitust, et see on tee, mida mööda edasi liikuda,” kommenteeris võitu disainer Kristina Viirpalu. “Kontaktid, mis said loodud ja võit selliselt ürituselt annavad suure eelise edasiseks arenguks välisturgudel. Kindlasti on mul plaan oma loominguga Londonisse tagasi tulla,” lisas ta.