Alari Kivisaar meenutas raadiosaates korda, mil palus oma kaassatejuhil Kristjan Hirmol oma lemmiku eest hoolitseda, aga kassi toitmise asemel pani sõber tema looma hoopis kogemata põlema.

Hirmo kinnitas Kivisaare juttu, kuid täielikku süükoormat ta endale võtta ei tahtnud. “No juhtus nii. Oli adevendiaeg ja oli vaja küünal süüdata — see, et kass sealt üle kõndis, see oli juba tema enda probleem,” leidis raadiohääl.

"Ma saan reisil olles sõnumi, et kass läks põlema. Normaalne! Ma ütlesin Hirmole, et sa ei pidanud teda põlema panema, vaid pidid teda silitama ja talle süüa andma," rääkis Kivisaar ning kinnitas raadiokuulajatele, et tegemist on tõestisündinud looga: "See vend on hull. Tahaksin igaks juhuks siin täpsustada, et see kassi põlema panemine ei olnud nali, see juhtus päriselt!"

"Mina ei pannud — kass ise süttis!" vaidles Kristjan Hirmo vastu. Meeste kolleeg Rain Kelk uuris, kas kass põles eredad leegiga, kuid õnneks nii hullusti intsident ei lõppenud. "Natuke ajas kärsahaisu, aga saime tulekahju kustutatud ja suurema leegi summutatud," seletas Hirmo.

Kuula kõnealust saatelõiku: