"Aga et seda on hinnatud parimaks, teeb südame soojaks ja kinnitab, et ju nii kehv inimene ma polegi, kui vahel endast arvan," lausub Kristjan, kes intervjuu ajal viibis Jaapanis koos Teet Margnaga.

”Oleme Jaapanis. Filmime, pole aega rääkidagi. Juhe on pidevalt koos ja kiirus peal. Jaapan – see on nii teine maailm, võrreldes sellega, mida varem oleme kogenud," rääkis mõne nädala eest Jõekalda.

"Lubasin Teedule, et lõpetan kõne ja hakkame kohe filmima – aeg ei ole raisata. Raske südamega, aga pean minema… Kuid need õunad, mis rahvas on mulle määranud, need teevad ikka kuradi palju heameelt küll. Ilma oleks elu tühi," sõnab Kristjan lõpetuseks.

Kristjani ja Teedu kroonimisõunad seisavad nende töökabinettides aukohal. Teedu töökabinet asub tema Viimsi kodus avatud köögi kõrval. Kroonimis-õun on leidnud koha raamatukapi keskmisel riiulil. Selles toas on ka toekas kirjutuslaud ja mugav pöördtool.

Kristjani töötoa aken avaneb merele Püünsi külas Viimsi vallas. Tema ümara töölaua peal on mängukaardid ja seintel tuntud eestlastelt kogutud autogrammid. Riiulitel on rivis plaadikogu ja auhinnad. Vaatepilt arvukatele auhindadele teeb toa omaniku vaataja silmis veel pühalikumaks – rohkem kui selle meessaatejuhi toas, ei ole käegakatsutavaid märke rahva armastusest ühelgi teisel meessaatejuhil Eestis.

Juba homme kell 21 leiab aset kuues Kroonika Meelelahutusauhindade gala ning aasta glamuurseima ürituse otseblogi ja -pilte saab jälgida kroonika.ee-st.