Kroonika+Nädal ja Kanal 2 eelmise nädala auhinnamängu võitis lugeja Rauno, kes küsis uisutäht Emil Rutikult: «Emil, oled kõvasti peenemaks jäänud. Mitu kilo oled kaotanud?»

Emil vastas: «Minu pere on minu pärast väga hirmul – see uisutamine on tõesti ohtlik ala! Aga hoiame siis pöialt, et miskit ei juhtuks. Läksin saatesse ainult sellepärast, et koos teha see heategu ja saada lastehaiglale reani-mobiil. Mis puudutab toitu, söömist ja kaalulangust, siis minu esimeses raamatus «Kaukaasia köök» kirjeldatud köök on oma olemuselt tervislik. Mida värskemad on algained ja mida värskemalt neid süüakse, seda parem. Ei mingeid poolfabrikaate, ei mingeid plastist asju. Märksõna on mitmekesisus. Unustage magusad mulliveed. Soola tuleks lisada alles siis, kui toit on valmis (kui üldse). Oma teises, praegu valmivas raamatus käsitlen toidu ja muusika omavahelist harmooniat.»
Sel nädalal ootab küsimusi Pearu Paulus
Lemmikküsimuse esitaja võidab auhinnakomplekti, kuhu kuuluvad «Tähed jääl» T-särk, pehme dressipluus ja sussid. Küsimusi saab esitada Kroonika
veebilehel www.kroonika.ee