Kroonika müügil Kodu-eri on kevadiselt helge ja mitmekesine – ja tänasest tänu teie nutiseadmele ja sinna tõmmatud äpile Arilyn ka liikuv! Täpsemalt ärkab elule Kodu-eri esikaas, kus särab laulja Daniel Viinalass abikaasa Eleriga oma Kalamaja kodus Art Depoo majas. Kuidas pilt liikvele lükata, selleks leiad täpsemad juhised tänase Kroonika peatoimetaja veerust!

Kodu-eris avab oma hingega loodud Saaremaa talu uksed ja räägib avameelselt ka oma tervisest näitleja ja legendaarse Kuldse Trio laulja Mihkel Smeljanski. Seda, kuidas oma kodu energeetiliselt puhastada ja kuidas võiks mööbel olla asetatud, saab lugeda geobioloog Kalju Paldise intervjuust. Numbri üks suurimaid üllatuslugusid on pöörase linnavurle ja põnevate teleprojektide produtsendi Ken Saani kolimine ühetoalisest linnakorterist metsa peidetud maamajja.

Oma hobidest räägivad näitleja Loore Martma, rokkar Jaagup Kreem ja hitimeister Sven Lõhmus. Eesti Kunstiakadeemia rektor Mart Kalm räägib oma erilisest suhtest pere lemmiku, Bourboni linnukoera Hebega, kes hoiab... hoopis peremehel silma peal.