Külastame seekord kinnisvaraärimees Roberto de Silvestrit tema 300ruutmeetrises uues vanalinna lukskorteris, kus pole sisustuse pealt kokku hoitud. Ainuüksi oranž ringi-kujuline esiku seinakaunistus läks talle maksma 12 000 eurot! Viinis kahte linalakk-poissi kasvatav ooperitäht Annely Peebo jagab meiega oma kodust argielu Austrias ja peretraditsioone. 

Päkapikujutud on neil juba novembri algusest aktuaalsed. «Kui õhtuti magama minna ei taheta, siis ütlen, et päkapikud piiluvad akende taga. Need, kes on tublid lapsed, saavad kingitusi kindlasti rohkem,» avaldab Annely nippe, kuidas põnnid korrale kutsuda.
Peame maha suure Wabariigi-aegse peo TV3 uudisteankru Sirje Eesmaa Nõmme kodus, kus koos mitmed põlvkonnad lugusid vestmas ja kokkamas roogi 1936. aasta detsembri ajakirjast Taluperenaine. Aukülaline, Andra Veidemanni ja Enn Eesmaa 91aastane ema Linda vaatab tagasi oma katsumusterohkele elule.
Oma pere lemmikloomadest räägib meile muusik Jaagup Kreem. Samuti leiad ajakirjast kaminate stiilipäeviku ja mahuka eksklusiivse pildiülevaate Hollywoodi näitleja Gwyneth Paltrow uuest villast, mille ta soetas 10,45 miljoni dollari eest!