Mõnusat lugemist!

Kroonika värske Kodu-eri veergudel avas oma maja uksed Ksenia Kostina. Lasnamäel tavalises peres kasvanud endine Tallinna linnavolikogu liige, praegune edukas ettevõtja Kostina ütleb, et tal ei ole enam unistusi. Viimane neist – päris oma maja – täitus läinud aasta novembri lõpus, mil pere luksuslikku eramusse sisse kolis. Kaks aastat tagasi detsembris oksjonilt 289 000 euroga ostetud betoonist majakarp on võtnud Ksenia pangakontolt nüüdseks miljoni...

Viimasel ajal enam kodumail liikuv Eesti tuntumaid supermodelle Karmen Pedaru tunnistab avameelses intervjuus, et kõige parem on armastada eesti meest. Ta teab, mida räägib, sest on oma abielu itaallasest mehega aastaid tagasi lahutanud. Ta räägib nii veristest jalgadest halastamatus moemaailmas kui sellest, kui palju peab hea vormi hoidmiseks tööd tegema, ent sellestki, kuidas tal on olnud pildistamisel surm silme ees.

Kroonikale Skype'i teel antud pikas intervjuus rääkis armastatud telesaatejuht Roald Johannson inspireerivatest inimestest, raskustest, millega ta "Roaldi retki" tehes ja "Roaldi nädala" ajal ka kokku puutus, aga ka sellest kuidas reisimine tema elu mõjutanud on ning kuidas koroonaviiruse tõttu saate teine hooaeg oodatust lühemaks jääb.

Epp Kärsin: mul pole hirmu ega häbi, mis mind tagasi hoiaks. Ka mulle saadetud peenisepiltide peale ei jää mul teha muud kui vastata...

"Kui avan Instagrami, leian sageli sõnumite seast mõne mehe peenise pildi ja küsimuse: kas on piisavalt suur? Mul ei jää muud üle kui vastata, et suurus pole oluline, tähtis on see, mida sa oma suguelundiga teed. Võiksin mulle saadetud suguelundite fotodest teha terve galerii. Neid on tõesti äärmiselt palju," räägib naudinguteekspert Epp Kärsin.

Kuigi fotod on lustakad peab Epp oluliseks peatuda pikas intervjuus ka teemadel, mis puudutavad meist kõiki. Kuhu on jäänud paarisuhtes suudlemine? Miks teevad naised oma meestest impotendid? Kuidas leida aega seksile, kui kodus on väikesed lapsed? Miks on liigne sotsiaalmeedia tarbimine suhetele vaid kahjuks? Miks lahkus Epp oma kodust kõigest 14aastasena ja kuidas ta vaatab tagasi oma purunenud abielule? Sellele ja paljudele teistele küsimustele vastab Epp Kärsin ausalt ja häbenemata.

Kuigi see lugu ilmus juba jaanuarikuus, näib olevat just praegu inimeste huvi oma selle aasta vastu suur. Kas sina juba tead, mida aasta sulle toob?

Eriti nooruspõlves oleme haavatavad. Kõiki ütlemised ja tegemised jätavad sisse jälje, millest me ise arugi ei saa. Ma elasin 7. klassis üle suurema koolikiusamise. Eks see ole muidugi selline aeg, kus lapsed hakkavad üksteise piire katsetama, n-ö õpivad, kuidas täiskasvanute mängud käivad, ja selle käigus võidakse üsna julmi asju öelda ja teha. Need jätavad haavad. Minu jaoks oli teatrikool see koht, kus hakkasin neid hingehaavu märkama. Esimene etapp on selliste asjade teadvustamine – et millest mu ebakindlus ja enesekriitika on tulnud. Kui hakkad mõistma, kus need esimesed hirmud on sisse süstitud, saad hakata nendega tööd tegema," räägib ta oma kasvamise loost, purunenud suhtest ja paljust muust.

Kuldnõelaga pärjatud pesudisainer Kriss Soonik-Käärmann on aastase Karli ema. Lapse tulek pööras tema ja TransferWise’i asutaja Kristo Käärmanni elu heas mõttes pea peale.

Peamiselt Londonis elav Kriss Soonik-Käärmann (36) käib Eestis tihti, vähemalt korra iga kahe kuu tagant, sest kogu temanimelise pesubrändi tootmine toimub Põhja-Tallinnas Paavli tänava ateljees. Kuidas Kriss ja tema abikaasa, Eesti jõukamaid mehi, Transferwise`i üks asutajaid Kristo Käärmann (39) on kohanenud muutustega oma elus pärast poja Karli sündi.

"Me ei suple rikkuses ja elame täiesti tavaliste inimeste elu."

1990. aastatel teleseriaali "Salmonid" koos tootnud režissöör Toomas Kirss ja ettevõtja Even Tudeberg näevad seriaali omandiõigusi erinevalt. Salmonite filmi lihviv Kirss võinuks Tudebergi arvates temalt kasvõi seriaalikaadrite kasutamiseks luba küsida. Kirss põrutab, et kui ta isegi põimiks filmi vanu kaadreid, siis miks peaks luba küsima – idee on ju tema oma!

Eesti üks edukamaid teleprodutsente Raivo Suviste räägib avameelselt lauljast poja Uku Suvistega koos läbi käidud pikast teekonnast, millel tagasilöökide kiuste ei kaotatud usku iseendasse.

"Meie Silveriga nägime teineteist esimest korda kadrijooksu ajal Supilinnas ühes pikas koridoris, kuhu mahtus lausa kaks seltskonda laulvaid kadrisid – ühed Tartust, teised Viljandist… Siinkohal pean Silverit tänama. Ta on aidanud mul palju julgemaks muutuda – ilma temata ei oleks ma iial ansambliga lavale söandanud minna," räägib Kristiina avameelses loos oma luulest, abielust ja elust kauneid lugusid.