Seltskonnaajakirja Kroonika praegune peatoimetaja Margus Müil annab aprillis teatepulga üle uuele peatoimetajale.

"See on minu jaoks sümboolse tähendusega, sest just aprillis täitub mul 15 aastat meelelahutus- ja seltskonnaajakirjanduses. See on minu jaoks piisavalt kena number, et pisut ringi vaadata ja otsida ellu vaheldust ning huvitavaid väljakutseid mujalt, miks mitte ka sootuks teistest eluvaldkondadest", ütles Margus Müil.

"Kroonika tänase tiimi ja Marguse tublist tööst annab tunnistust juba ainuüksi tõsiasi, et tänases majandussituatsioonis on Kroonika tellijate arv sisuliselt sama aastataguse seisuga. Samuti on ajakiri olnud alati üllatav, püüame seda traditsiooni jätkata. Kroonika uue peatoimetaja nime avalikustame aprillikuus”, ütles Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik.

“Usun, et järgmine minu töö jätkaja suudab samuti lippu kõrgel hoida ning Kroonika laeva ka masuajal tormisel merel tüürida. Ma ei välista töötamist ajakirjanduses, sealhulgas Ajakirjade Kirjastuses, ka tulevikus", lisas Kroonika praegune peatoimetaja Margus Müil.

Seltskonnaajakirja Kroonika esimene number ilmub aastast 1996. Ajakirjal on olnud selle aja jooksul neli peatoimetajat: Maire Aunaste, Einar Ellermaa, Ingrid Tähismaa ja Margus Müil.

AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider, andes välja 24 ajakirja, mille lugejate koguarv on üle 1 miljoni. Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad Anne & Stiil, Kroonika, Eesti Naine, Naised, Nädal, Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu, Ristik, Jana, Tvojo Tv jt. Peale ajakirjade kirjastatakse ka kliendiajakirju ja raamatuid, tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel viis internetiportaali: NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee, Telekas.ee ning KroonikaBingo.com.