Kroonika suvine Kodu-eri tuleb uute suviselt koduste «rütmidega». Kuigi Guido Kanguri ja Pille Lukin-Kanguri suvi tuleb töine, pilgeni tegemisi täis, pakuvad need näitlejaperele siiski hingerahu ja naudingut. Selle keskel tuleb ikka ette ka vaidlusi, aga Guido sõnul kui need pole kurjad, on need isegi väga vajalikud!

Külastame ka interjöörisisustus- ja disainifirma ShiShi omanike ja elukaaslaste Mart Haberi ja Taivo Pilleri taastatud ja efektselt sisustatud Muhu maakodu, mida nad hakkasid saarele otsima juba kümme aastat tagasi.
Külastame «Ringvaate» reporteri Jüri Muttika ja kontsertpianist Ann Reimanni Uue Maailma piirkonnas asuvat kahetoalist korterit, mis on hea näide sellest, kuidas suure visiooniga saab ka pommiaugust palee ehitada! Ühtlasi heidame pilgu TV3 uudistetoimetaja Sirje Eesmaa Nõmme majja ja aeda – Sirje unistab mustasõstrapõõsast.
Uudiseid Lenna Kuurmaa uuest elamisest, naabrimeestest Alari Kivisaare ja Siim Kallase suhetest, Kerttu Rakke lapsepõlve lemmikmängukannist, lemmikloomadest ja paljust muust koduga seotust saab lugeda Kroonika Kodu-erist!