Kroonikat tasub tellida! Sest 11. aprillil põrutas Kroonika tellija MERLE MERISAAR (34) loosiõnne tahtel unistustepuhkusele Jamaicale. Reisibüroo Kaleva Travel poolt välja pandud reisile võttis BIGi laenujuhina töötav Merle kaasa oma ema Riina.




  Võrreldes koduse Eestiga, tundus Jamaica Merlele sootuks teise maailmana nii oma looduse, kliima, inimeste kui ka sealsete kommete ja tavade poolest.
Merle ja tema ema peatusid luksuslikus Sandals Whitehouse European Village & Spa all inclusive kuurordis. Hotell oli jagatud kolmeks erinevaks külaks: Itaalia, Prantsusmaa ja Holland. Meie reisisellide tuba asus Prantsuse külas, esimesel korrusel, mis võimaldas neil otse rõdult randa ujuma minna.
«Meri asus kõigest 50 sammu kaugusel ja vähemalt kaks korda päevas külastas meie tuba toateenindus. Tundus, et iga hotelli külastaja kohta oli vähemalt üks teenindaja ja luksust võis tunda igal sammul,» meenutab Merle.
Ilm oli soe ja mõnus ning õhutemperatuur jäi +30 kraadi kanti. Sügavaima mulje jättis Merlele Kariibi meri oma türkiissinise värvuse ja soolasusega. Hotelli rand oli kahe miili pikkune valge liivaga maine paradiis, mis kutsus teda suisa 5-6 korda päevas ujuma.
«Ütlemata mõnus oli lihtsalt niisama rannatoolil lesida, kas siis päikese käes või päikesevarju all, kuulata merekohinat, jääkokteili limpsida ning mitte millegi peale mõelda,» kirjeldab Merle. Muu hulgas käis Merle koos oma emaga ka klaaspõhjaga paadiga sõitmas ning värviliste korallidega ehitud ja kirkavärvilistest kaladest kubisevat merepõhja uudistamas.
«Reis oli tõepoolest super,» kiidab Merle. «Paremat sihtkohta ja reisikorraldust ei oska lihtsalt ette kujutada. Kõik sujus suurepäraselt. Suurimad tänud Kroonikale nii toreda reisi võimaldamise eest ning Hiie Arule ja Anneli Allamile Kaleva Travelist fantastilise reisikorralduse eest!»