Järgmisel nädalal, 23. augustil ilmuv Kroonika on märksa kopsakam kui tavaliselt! Just siis ilmub Kroonika jaetiraaži vahel mahukas, lausa neljakümneleheküljeline koolialguse-eri – Kooli!. Erinumbrist Kooli! leiab nippe, kuidas valida lapsele tahvelarvutit ja nutitelefoni, aga ka vahetus-, koolimineku- ja spordijalatseid. Samuti missugust koolikotti eelistada ja milline peab olema lapse kirjutuslaud ja õpitool.

Kooli! abiga saate välja selgitada, kas teie laps vajab prille. Seal juures on ka ülevaade prillidest ja läätsedest – ning missugused on just kaasaegsed prillid ja kontaktläätsed!
Kooli! tutvustab ka batuuditreeningut, mis peletab stressi ning annab lapsele paraja füüsilise koormuse. Aga mis saab siis, kui laps on pärast kooli üksi kodus? Mida talle siis külmkappi valmis panna, et menüü oleks tervislik?
Koolis puutuvad lapsed kokku teistega ja pole võimatu, et rübliku juustesse teeb pesa täi! Ülevaade sellestki, kuidas täisid avastada ja tõrjuda.
Koolis tuleb ette ka kiusamist – igaühest võib saada ohver. Kuidas aru saada, et laps võib olla koolikiusamise ohver, ja mida teha siis, kui see on juhtunud? Aga mida ette võtta siis, kui teie laps on hoopis ise kiusaja?
Kõikidele nendele küsimustele ja sellelegi, kuhu reisida koolivaheajal, leiate vastused koolialguse-erist Kooli!. Ja muidugi ei puudu trükise vahelt ka üks korralik kooliristsõna!