“24 tundi ööpäevas töötab siin iga korralik toidupood või hüpermarket, kusjuures selline töögraafik pidi olema efektiivsem,” kirjutab Ksenia Kostina portaalis

Kirglikku ja kirevat ööelu kirjeldab Ksenia järgmiselt: “On soov vaadata kinos mõnda head filmi kell kolm hommikul? Aga palun! Eriti mõnus on minna kinoteatrisse nagu Jam Hall, kus on toolide asemel mugavad pehmed diivanid lauakestega. Laua peal olevat nupu vajutades saad kutsuda ettekandja ja tellida mõne maitsva kokteili ja LOOMULIKULT sushit.”

“Kui film on vaadatud, sushi söödud ja und ikka veel ei ole, võib minna jõusaali kaloreid põletama.”

Selgub, et enamus endast lugupidavaid spordiklubisid töötavad samuti ööpäevaringselt.

“Nii töötab ka minu klubi Планета Фитнесс, mis on Sankt Peterburi suurim (4300m²). Ning ilusaima vaatega! Jõusaali teise ja kolmanda korruse klaasseinte taga on Neva jõgi.”

“Väga mugav, sest öösel ei ole tihedat liiklust ja järjekordi. Kuid uskuge või mitte, Sankt Peterburi kesklinnas on reedel ja laupäeval ummikud lisaks õhtutele isegi öösel, eriti muidugi sildade lähedal kui need lahti tehakse.”

Endine Tallinna linnavolinik Oksana Laasi muutis hiljuti oma nime Ksenia Kostinaks. Praegu töötab naine Peterburis linnaturunduse agentuuri peadirektori asetäitjana. Peterburist kirjutab Ksenia portaalile Trend 24 kirju “Armastusega Venemaalt”.