Kui vaadata näiteks näitelja Nicole Kidmani fotosid kümme aastat tagasi ja nüüd, siis ei ütleks, et tegemist on ühe ja sama naisega. Kõiges on süüdi Nicole Kidmani sõltuvus iluoppidest. Sama seis on näitleja Lisa Rinnaga, kes on täitesüstidega juba ammu liiale läinud. Kõige võikam näide on kahtemata näitleja Renee Zellweger, kellele oli tehtud kaks aastat tagasi sedavõrd palju täitesüste, et teda tunti punasel vaibal vaevu ära. Seda kurvem, et sellise "auväärse" nimekirjaga on liitunud ka vürstinna Charlene.

Juba paar aastat tagasi võrreldi kaadreid, kus loomulikult kaunis Charlene, kelle rinnapartii oli terve elu tagasihoidlik 34 A, saatis mõni aeg tagasi vürst Albertit sügava dekolteega kleidis ja tema kolme numbri võrra suurenenud rinnapartii ei jätnud kahtlust - vürstinna oli lasknud tublisti rindu suurendada.

Dr. Wolfgang Kümpel rääkis juba paar aastat tagasi ajakirjas Bunte: "Charlene on lasknud huuli suurendada. Ta on teinud seda maitsekalt. Tal on väga õhuke ülahuul, kuid see on timmitud täiuslikuks."

Paar aastat tagasi võis Charlene ülahuul olla küll täiuslik, kuid mullused Monaco vürstipere jõulupildid, kus Albert ja Charlene koos kaksikutega poseerivad, vaatab meile vastu moondunud huultega ja täitesüstidega liiale läinud vürstinna. Charlene`i välimus on teemadeks paljudes blogides, foorumites ja uudistes. Lisaks ei jäta fotod kahtlust, et Charlene on oma kergelt kongus nina lasknud sirgeks opereerida.

Mida vürstinna ise kriitikast arvab, seda me ei tea, sest naine pole oma välimuse muutumist kunagi kommenteerinud. Famewatcher võtab Charlene´i teema kokku ehk kõige õigemini: "Nii ilus naine ei vajaks muutumisi, kuid lõpuks on see tema enda otsustada." Kõige kurvem on asjaolu, et iluopid ja täitesüstid tekitavad naistes psühholoogilist sõltuvust ja sellest haigusest on paranenud vähesed.

Vaata võrdlusforosid FameWatcheri lehelt.