Endine “Big Breakfasti” saatejuht on kahanenud suurusnumbrist 34C üsna kurva 34A-ni.

Denise, kelle varasem moto oli, “kui oled kahevahel, lao rind lagedale”, tunnistas The Sunile, et on kaotanud oma büsti.

Denise on üks paljudest kuulsustest, kes on viimasel ajal lopsakast partiist ilma jäänud. Väiksemaid rinnahoidjaid on sunnitud kandma ka Geri Halliwell, Jennifer Aniston, Renée Zellweger ja Martine McCutcheon.

26-aastne Denise sai britid varahommikuti üles, uhkeldades telesaates sügava väljalõikega. Nüüd on ta suure osa võludest kaotanud, kuna lõpetas jaanuaris “Big Breakfasti” tegemise ning alustas West Endi muusikali “Chicago” proove. Tantsimine ja laulmine on vähendanud tunduvalt ta kehakaalu.

Endise Spice Girli Geri Halliwelli büst on innuka trenni tagajärjel kahanenud 32B-ni 34E-st ning “Sõprade” staari Jennifer Anistoni büst kahanes dieedi tagajärjel 32A-ni 34C-st. Ta katsus kompenseerida rinnapartii kahanemist veega täidetud rinnahoidjaga, mis ühes Los Angelese sushi-baaris plahvatas.

“Bridget Jones’s Diary” 31-aastane staar Renée Zellweger on salenenud 36C-st pulkkõhna 34A-ni.

Ka Denise’i West Endi lavapartner Martine McCutcheon on “veetleva leedina” palju vähem rinnakas kui “EastEndersi” Tiffanyna.