Neli ja pool aastat tagasi otsustas Revo, et laseb sünnimärgi eemaldada. „Kuna tegelesin sukeldumisega, siis kalipso selgatõmbamisel see häiris,“ rääkis Revo poolteist aastat tagasi Publikule, miks ta üldse arsti juurde pöördus.

Perearst suunas mehe edasi nahaarstile, kes sünnimärgi laseriga eemaldas.

Mõnda aega oli kõik korras, kuid siis hakkas sünnimärk tagasi tekkima. Kuna valu ega muidu ebamugavusi sünnimärgiga ei kaasnenud, ei pööranud mees tagasi tulnud märgile ka erilist tähelepanu. Lõpuks otsustas Revo elukaaslane aga, et nüüd aitab ning pani ise Hiiu onkoloogiahaiglasse arstile aja kirja. Sel korral enam nalja ei olnud – arst vaatas sünnimärgile peale ja saatis Revo kohe edasistele uuringutele.

Analüüsidest selgus, et tegemist on melanoomi ehk halvaloomulise kasvajaga, mis oli sünnimärgist levinud edasi lümfisõlmedesse. 

„See tegelikult on päris karm - kui inimesed vähegi viitsiksid endale seda haigust teadvustada. Melanoom ei ole ainult vanainimeste haigus, vaid võib tabada meid kõiki,“ kannustas Revo tooma kõiki enda tervise eest hoolitsema.

Kuigi Revo oli meelestatud positiivselt, ei allunud haigus ravile ning vähkkasvaja liikus mööda keha aina edasi.

Revo viimaseks esinemiseks jäi kaks nädalat tagasi Elvas toimunud Eesti hip-hop festival. Kuigi mehe tervis oli selleks ajaks juba väga kannatada saanud, võttis ta end kokku, et esinemine ära teha.