Kohutav õnnetus leidis aset, kui Gamble ja Lyakh üritasid päästa koske kukkunud Lyakh’i kauaaegset tüdruksõpra Meganit. Pealtnägijate sõnul libastus neiu kose juures märgadel kividel, kuna eiras ohutusreegleid, kukkus seejärel vette ning mehed viskusid otsemaid talle järele. Vesi neelas kõik kolm ja keegi neist ei tulnud enam elusana pinnale.

High On Life SundayFundayz oli viimastel aastatel tohutu jälgijaskonna omandanud videokanal, milles kolm noormeest Ryker Gamble, Alexey Lyakh ja Parker Heuser lõbustasid miljoneid sotsiaalmeedia fänne oma kaelamurdvate ja hulljulgete trikkidega (vaata stiilinäidet ülevalolevast videost), mille hulgast ei puudunud näiteks rõdudelt ja katustelt madalatesse basseini sukeldumised ja kõrgetelt kaljudelt vettehüpped.

Adrenaliinijanulised noormehed sõbrustasid koolist saadik, reklaamides oma elueesmärgina koos reisimist ja selle filmimist. Hulljulgete trikkide tõttu ületasid nad pidevalt kodumaise ja korduvalt ka rahvusvahelise meedia uudiskünnist ning otseloomulikult oli neil ka palju kritiseerijaid, kes pidasid säärast eluviisi põlastusväärseks, ohtlikuks ja noortele halvaks eeskujuks. Tihti oldi ka seadusega pahuksis — üsna hiljuti tuli Lyakh’il ja Gamble’il lausa nädalapäevad arestikambris veeta ning neile kehtis ka 5 aasta pikkune USA territooriumile sissesõidu keeld.

Üheks viimaseks Instagrami postituseks jäi Gamble'il arutlus oma elufilosoofia üle, kus ta jõudis järeldusele, et talle tavapärane elukorraldus ei sobi. “Valitseva arusaama kohaselt peaksime me vanemaks saades tõsisemaks muutuma. Et elu loobib kohustusi ja suuri keerulisi otsuseid meie suunas pidevalt ja me peame muudkui oma eale vastavalt käituma ja kogu aeg väga-väga-väga palju tööd tegema. Mina kaotan ennast, kui niimoodi mõtlema hakkan, see pole minu jaoks! Elu ei seisne kohustustes, keerulistes otsustes ega raskes töös, vaid õnne tunnetamises ja hetkes elamises!”

Traagiliselt elu kaotanud noored on alloleval pildil tagumises reas kolm parempoolset: