Pärlipesu, portselankatted, valgendamine...

Erinevate hambakliinikute hinnakiri on küll mõneti erinev, kuid üldjoontes on suurusjärgud samad ning nende põhjal annab ühe kauni valge naeratuse hinna ilusti välja arvutada. Ning kuna Oti hambad ei ole iial olnud märkimisväärselt puseriti, siis ilmselt ei tulnud tal oma kukrut ortodondi kabinetis kergitada, vaid pigem esteetilisele kohendamisele keskenduda.

Maxilla Hambakliiniku hinnakirja alusel kulgeb teekond valgema naeratuseni läbi pärlipesu, valgendamise ning portselankatete paigalduse. On seda teed ju läinud mitmed meie avaliku elu tegelased. Näiteks ei tavatsenud Alari Kivisaar kunagi varem naeratada, kuid pärast säravvalgete portselanhammaste saamist on mehel suu pidevalt kõrvuni ja põhjust rõõmustamiseks küllaga!

Üks hambakate 352 , kuus hambakatet pea 2000 eurot....

Seega, valgest naeratusest unistajad, pange nüüd tähele! Kergema hambakatu ja -kivi eemaldamiseks piisab pärlipesust, mille peale tuleb kulutada summa alates 39 eurost. Kui sellest ei piisa, siis peab valgendamise eest välja käima vähemalt 250 euro. Seda aga vaid juhul, kui hambad on terved ja ei vaja eelnevat parandust.

Kuna kehvas seisus hambad vajavad enne valgendamist kõvasti tähelepanu, aega ja raha, siis on kiiremaks võimaluseks paigaldada esihammastele portselankatted ehk lumineerid, mille hind on aga soolasem kui Bakuu merevesi. Paigalduse hinnaks on 352 eurot ehk umbes 5000 krooni ja seda vaid üheleainsale hambale! Ehk siis kuue esihamba putitamine maksab kokku vähemalt 30 000 krooni ehk pea 2000 eurot.

Seega, kui Ott otsustas oma naeratust hambaarstitoolis kaunistada, siis hästi tehtud, arstitädi!