Kelly, kes kandis varem riideid suuruses 44, võib end nüüd uhkusega number 32 kleiti libistada. Ozzy Osbourne'i tütar tõestab, et kaalust on võimalik maha võtta järjekindla tervisliku elustiiliga - imedieedid siin ei aita. 157 sentimeetri pikkune staar kaotas dieediga uskumatud 19 kilo. Mis Kelly sõnul on aga kõige olulisem - kaaluga kadus ka tema häbitunne ning noor naine muutus märksa enesekindlamaks.

Loe, kuidas saavutas Kelly oma unistuste kaalu:

"Tantsud tähtedega" ajal sundis mu partner Louis von Amstel mind kuus korda päevas trenni tegema ja end vormi viima. Ma vaidlesin temaga kogu aeg, aga show lõpuks sain ma aru, et tal oli õigus. See töötas."

"Pärast saate lõppu jälgisin ma Bari meetodit ning treenin nüüd vähemalt kolm korda nädalas. Mitte iga päev. Mul pole sellist pühendumist. Trenn on nõme. Sa higistad ja sul pistab, aga siis saad sa selle tehtud ja sa näed, et kolm tundi nädalas võib sind nii palju muuta. Sellest jääb sõltuvusse."


"Sa  ei pea kaloreid lugema. Ole lihtsalt kindel, et sööd head toitu. Sa võid niipalju, kui tahad head toitu süüa, kui oled ettevaatlik. Ma püüan vältida süsivesikuid, juhul, kui nad pole looduslikud, nagu näiteks õunad. Ma ei söö saia, pastat ja suhkrut... see, mida see sinuga teeb, on imeline. Mul kadus ühe nädalaga üle 2 kilo, kui jätsin ära suhkru ja karastusjoogid."

"Kui sa tahad kaalu pikaks ajaks kaotada, siis pead kogu oma elu muutma. Sa pead endale ütlema "Ma lihtsalt ei söö seda enam. Ma muudan oma halbu harjumusi". Vastasel juhul veedad sa ülejäänud oma elu pidevalt kaalu juurde võttes ja kaotades ja oled masenduses. See ei ole ühestki otsast kerge. Vormi saamine on üks raskematest asjadest, mida ma teinud olen."

"Kui ma praegu peeglisse vaatan, on vaatepilt tõesti teine. Esimest korda oma elus vaatan ma ennast ja olen uhke, mitte ei vihka kogu vaatepilti."