Anu Saagim avaldas, et nende show on võrreldes algusaegadega teinud läbi korralikud evolutsiooni. Kui saade oli alguses mõeldud vaid naistele, et üheskoos mehi taga rääkida, siis nüüd käivad neid vaatamas ka mehed. Show ajal lubatakse publikul ka küsimusi esitada ning Saagim tõi välja, et just mehed on need, kes esitavad väga intiimseid küsimusi.

Intiimsete küsimuste all ei peeta aga silmas hädavajalikke nõuandeid, kuidas voodielu parandada, vaid tahetakse teada, kas Saagim ja tema kaaslased eelistavad eest või tagant, pealt või alt, pehmet või kõva jne.

"Mul on hea meel, et Eesti inimestel ei ole enam tabusid," sõnas Saagim.

Mehed aga ei piirdu vaid nende küsimustega. Eesootava naistepäeva tulekuga soovivad mehed teada, kuidas nad peaksid oma lähedasi sel päeval kostitama.

"Mehed ise ei oska muud kinkida kui aluspesu," kommenteeris Saagim. "Ise aga nad eelistavad, et kui nad hommikul ärkavad, kannab naine nende vana T-särki. See pidi kõige seksikam olema."

Mehed on Anule rääkinud, et kui nad õhtul välja lähevad ja mõne naise rajalt maha võtavad ning koju viivad, siis võiks neil riiete all peidus olla seksikas pesu. Aga hommikul ärgates peab naisel seljas olema mehe vana särk. Saagim imestab, et naine peab mehele meelejärgi olemiseks muudkui riidekapis kolama.

Saagimi käest küsiti ka nõu, kuidas üks mees peaks endale naise leidma. Anu rääkis selle peale ühe loo mehest, kes oli pikk, nägus ja kõik proportsioonid olid paigas, kes ütles, et talle meeldib ilus ja tark naine, kellel on hea huumorimeel. Anu heitis mehele teise, juba sügavama pilgu ning nägi, et mees on lohakas, juuksed kammimata, nuusutades ka head lõhna polnud, pigem kerge higihais.

"Ma ütlesin talle, et mine vaata ennast peeglist. Kas üks ilus ja korralik naine tahab sellist tossukotti? Mine tee ennast korda ja ära tinderda koguaeg. Pese ennast puhtaks, nr 1," soovitas Anu Saagim alustada naiste võlumist lihtsamate asjadega.

Teise nõuandena soovitas Saagim meestel naistele mitte viia vaid üht lilleõit. See ütlevat mehe kohta, et tal on rahakotis vaid koiliblikad. Naisele peaks viima tulpe ja neid suurtes kogustes.

Kui mees on end puhtaks pesnud ja uue särgi selga saanud, siis on aeg klubisse minna. Aga siis tekib uus probleem. Atraktiivset naist nähes kipuvad jalad värisema hakkama ja ei tea, mida talle öelda. Saagim ütleb, et midagi ei pea ütlema, vähemalt, kui tema on see naine. Talle peaks lähenema tagant ja teda kaelale suudlema.

See võib küll veidralt kõlada, aga Anu sõnul tahavad naised üllatust.

Ta ei taha, et mingi johman alguses tema kõrval tantsib ja siis nagu ei tantsi ka. "Ma ei saagi aru, mida ta siis tahab. Tehke midagi konkreetset," ütles Anu.

Ta soovitas Eesti meestel eeskuju võtta Gruusia meestest, kellega ta sõbranna Kethi Uibomägi tõttu viimasel ajal palju kokku puutunud on, aga ka itaallaseid ja türklaseid.

"Ma mõtlen küll, mida nad teistmoodi teevad. Nad puudutavad sind, kallistavad, silitavad," ütles Anu. Kui naise jaoks on see ebameeldiv, siis ta tõukab mehe endast eemale.

"Ärge mõelge, et see on ahistamine, või #MeToo. Me tahame armsust ja õrnust," ütles Saagim.

Mida ei peaks tegema, on niisama tantsupõrandal kellegi kõrval jõlkumine. "Too siis kas või see jook mulle. Aga siiski ma tahaks ka õrnust," rõhutas Saagim veelkord.

Mehed peaksid tegema midagi erakordset, midagi, mis meelde jääb. Iga naine võib loomulikult midagi erinevat tahta, aga see oleks hea algus.

Siinkohal on väga oluline lugeda ka naise kehakeelt, mis võib ühes äärmuses mehe tegudest olla meelitatud või teises äärmuses peab seda vastikuks ja ebameeldivaks. Juuste sättimine on hea märk ning naise eitus võib tihti olla mänguline jaatus.

Ja kui naisega on hea klapp saadud ning mõlemapoolne huvi on olemas, siis ei peaks naist esimesel õhtul kohe voodisse rebima.

"Mõni naine tuleb ka, aga sellepärast, et ta on liiga palju joonud, ja ta kahetseb seda hiljem. Sellest suhtest ei tule ka midagi," ütles Anu.

"Naistele meeldib kassi-hiire mäng. Mängida kolm kuud seda kättesaamatut. Mees võiks seda kaasa mängida. Kolm kuud on selline aeg, kus võiks juba midagi edasi areneda."

Alati võib juhtuda, et mees ei saa aru, et naine temaga kassi ja hiirt mängib. Sellisel juhul ei tohiks klubis ega ka kuskil mujal selle naise ees teisi naisi sebima hakata, kuna Saagimi sõnul mõjub see külma dušina. Ta on ka ise seda teinud ja tulemused ei olnud hea.

"Mehed ja naised kumbki ei peaks seda tegema. See ei mõju kummalegi hästi," selgitas Saagim.

Enne naise enda juurde kutsumist peaks mees naisele midagi isiklikku kinkima. "Ma tahaks mehelt mingit isiklikku liigutust," lausus naine.

Saagim kirjeldas ka hiljuti juhtunud seika, kus ta Eesti Laulu ajal sai Uku Suvistelt kingituseks hästi kalli käevõru. Anu ei tahtnud kuidagi alla jääda ja kinkis järelpeol enda kalli käevõru vastu. Siis tehti kokkulepe, et kui nad kunagi tulevikus kohtuvad, siis nad vahetavad need tagasi. Sellised on žestid, mis meelde jäävad.

"Naised tahavad müstilisi asju. Seks ei ole lõpuks kõige olulisem. See on kulminatsioon, see on vajalik, aga eelmäng on kohutavalt oluline," selgitas Anu Saagim.

Meenuta ka, kuidas "Head tüdrukud nii ei tee" seltskond Kroonika voodilelude-eksperimendile reageeris: