Investeerimispankur Rain Lõhmus on juba aastaid elanud Šveitsis. Kuhu Rain viimati reisis, kuhu plaanib minna ja kuidas ta vabal ajal lõõgastub?

Alles üleeile tuli Rain Lõhmus Šveitsist ehk siis kodust Eestisse. Nädalavahetuse veetis ta aga Viinis. Ning juba tuleval nädala plaanib minna Riiga, Palangasse ja muidugi Šveitsi. Põhjus, mis Rain mujale kolis, on lihtne:" Elan Šveitsis Lugano järve ääres, sest seal on sobilik kliima ja keskkond, paremad lennuühendused kui Tallinnast ning Lõuna-Prantsusmaa, Toskaana, Veneetsia ning mäed on kõik spontaanse autosõidu kaugusel," seletab Rain Buduaarile.
Siiski puhkab Rain ka vahel Eestis, näiteks Otepääl või Pärnus. Tema jaoks sõltub mugavus reisi eesmärgist, seetõttu oleks Rain ka nõus ka dzungliga, eriti kui on kena ja meeldiv kaaslane. Rääkides Tallinnas elamise plussidest arvab ta, et Tallinn on tegelikult elamiseks sobiliku suurusega linn, kus olemas enamus vajalikust linna infrastruktuurist. Samal ajal on ka siiski liigeldav ja elatav. Kindlasti on pluss ka lai sotsiaalne suhtevõrgustik ja Rain ei pea silmas Facebooki.
Küsimusele, kuidas Rain Lõhmus vabal ajal lõõgastub, vastab ta:"Poolteist kuni kaks tundi sporti päevas ning õhtusöök meeldivate kaaslaste, huvitava diskussiooni ja hea veiniga. Harvemini šampus ja seelikud..."