1. Vali, mida sa võtad. "See informatsiooni hulk, mida me suudame vastu võtta on lõplik, see ei ole lõputu. Meil on alati võimalik teha valikuid, mida me võtame ja mida ei võta - see valik on alati ka kõige kriitilistemas situatsioonides olemas."
2. Otsi lilli. "Kõik sõltub alati vaatenurgast - alati on võimalik näha heledat poolt ja tumedat poolt. Mina lihtsalt vaatan mõnikord ka hambad ristis, isegi kui kõik on must ja kole. Ühe väikse lillekse ikka ju leiab!"
3. Naisenergia annab jõudu. "Ma olen ise tundnud seda, kui naised teevad midagi koos, siis alati on üks pluss üks suurem kui kaks ja see on nii võimas tunne. Need on inspiratsioonihetked. Mul on väga head sõbrannad, kellega neid hetki tekitada ja jagada, see on selline väga suur jõuallikas.
4. Vajadusel tõmbu koopasse. "Selleks, et mitte teiste halbu energiaid endale ligi lasta, tuleb vaid iseendaga tegeleda. Vaikus ja rahu on see, mis alat aitab, eriti selles müra täis ühiskonnas."
5. Kolm vaala. "Mina usun toitumisse, liikumisse ja mõtlemisse. Need kolm valdkonda peaksid olema balansis ja nendest kolmest leiad sa motivatsiooni üles, kui tasakaal on käest läinud."
6. Armasta iseennast. "Kui sulle miski ei meeldi, siis mine vaata peeglisse. See ei ole maailm ja inimesed on sellised nagu nad on, hoolimata sinust. Kui sulle miski ei meeldi, siis seda toodab sinu enda sisemine keemiakombinaat ja see tuleb ise ära lahendata, mitte teiste kallale minna. Probleemid ei ole teiste tekitatud, see on ikkagi sinu peegeldus."
7. Ole ärkvel. "Me ise loome kõik mõtted ja tunded. Hästi hea on, kui keegi valvab ja oma lapsele ma ütlen ka, et kui sa ütled enda kohta, et sa oled nõme või keegi teine on, siis jumal näeb. Ta näeb kõike mida sa ütled ja mõtled, vaata milline pilt siis kokku saab. Keegi näeb sind kui tervikut koguaeg ja sa ise lood seda. Oluline on teadvustada endale, et mida sa teed ja mida sa mõtled."