"Londonit soovitan ma pigem külastada augustis või septembris kui Eestis on juba tunduvalt jahedam, aga siin kestab veel võrratu ilm. Ometi ei ole see nii palav nagu kesksuvel või nii jahe nagu septembris Eestis," räägib Katrin
.

"Paaripäevase reisi jooksul ärge jookske end hingetuks. Suurlinnal on pakkuda nii palju ja teil on võimatu igale poole jõuda. Võtke aeg maha. Kümne muuseumi asemel külastage näiteks ühte. National Gallery või Royal Academy of Art linna südames pakuvad alati võrratut kogemust."

Naudi mõnusaid parke

Katrin õpetab ka raha kokku hoidma: "Selle asemel, et kulutada kallile lõunale restoranis minge parem parki. Ostke kohalikust poest võileib ja istuge maha St James pargis, Buckinghami palee vahetus läheduses. Hingake sügavalt sisse ja välja. Pargis jääb minu jaoks aeg seisma. Pärast seda minge jooge tass kuulsat kellaviieteed hotellis Ritz või Dorchester. Kann teed võib maksta 15 naela, aga see eest saate te kogemuse, mida te ei unusta mitte iialgi."

"Õhtul jalutage vaikses aga turvalises Mayfair linnaosas, mis ei ole nii turistiderohke kui West End ja Covent Garden. Madonna eksabikaasa Guy Richie omab seal ehtsat inglise pubi nimega ‘Puchbowl’, mis pakub keskmisest paremat pubitoitu ja ühe tõelise briti pubi melu. Tavaliselt ei saa Londonis pubi toitu usaldada ja seepärast on ‘Punchbowl’ kindel hitt! Seal võite kohata staari ennast või mõnda tema kuulsat sõpra; nii hoiate kokku ka Madame Tussaud muuseumi peale kulutamast."

Kus soovitab Katrin oste sooritada? "Shopingutuuril põigake suurtest peatänavatest eemale. Kõrvaltänavatel on huvitavam kaup, vintage poed ja imearmsad kohvikud. Ostke kohalik ajaleht, sealt leiab võrratuid soovitusi nii toidu– kui kultuurikogemusteks."