"Ma pean väga harva oma sünnipäeva, aga sellel talvel mõtlesin, et kuna kevadel kukub 35 aastat, siis teen ühe pikalauapeo koos viina, salati, täidetud munade, heeringa ja tantsubändiga!" jagas Sandra oma plaane.

Suure peo ja sellesse investeerimise asemel sai ta enda sõnul kodus nautida ideaalset sünnipäeva. Ta võttis vastu tervitusi ja kingitusi akna tagant ja telefonist; käis jooksmas; tegi tööd (tema kingisoov Jalmarile oli, et ma saaksin sünnipäeval paar tundi rahulikult tööd teha; magas; testis erinevaid kimchisid; sõi suurepärast toitu; nautis käsitööna tehtud Gruusia hinkaale; maiustas kookidega; mugis saiakesi; jõi kombuchat; ja oli koos kõige-kõige kallimate inimestega!

"Järgmisel päeval oli muidugi totaalne pohmaka tunne nagu olekski pika laua taga viina joonud!" lisas Sandra ja lubas viie aasta pärast pikalauapidu.

"Võiksin veel pikalt heietada, kuidas 35 on kõige ilusam ja parim vanus (mida ta hetkel ongi), aga ma usun, et iga vanus on just see parim, kui osata näha, tunnetada ja mõista, olla hetkes ja seda kõike iga päev nautida. Isegi kui mõni päev või olukord on keerulisem või väsitavam. See kõik võib võtta aega ja harjutamist, aga võin öelda, et see kõikehõlmav õnnetunne ja rahulolu igas väikses asjas, on võimalik! Mul läks ainult 35 aastat aega, et sellest päriselt aru saada!" rääkis Sandra Vabarna.