Terve rea kuulsate naistega sõbrustanud filminäitlejale meeldib suurustada oma energilise seksieluga 66 aasta vanuses, kirjutab The Sun. Oma uusimas filmis “Something’s Gotta Give” imiteerib kunst elu: Jack Nicholson kehastab vananevat seelikukütti Harry Sanborni, kes armub oma uusima noore sõbranna emasse, keda mängib Diane Keaton.

Nicholson on olnud abielus vaid korra — näitlejanna Sandra Knightiga. 1962. aastal sõlmitud abielu kestis kuus aastat. Paaril on 38-aastane tütar Jennifer. Mitu aastat hiljem algas Nicholsoni kauaaegne suhe näitlejanna Anjelica Hustoniga, mis lõppes 1990. aastal, kui Nicholsoni armuloost Rebecca Broussardiga sündis praegu 13-aastane tütar Lorraine. Paaril on ka 11-aastane poeg Raymond.

Oma seksuaalse vitaalsuse saladuseks peab Nicholson head toitu ja positiivset ellusuhtumist. Ta usub, et täisväärtuslik suguelu on vananedes igati kasulik.

Nicholson tunnistas ühtlasi, et ei ole loomuselt monogaamne — aga ega vahet niikuinii polevat, sest naised kahtlustavad mehi truudusetuses niikuinii.

Nicholson ütles, et naiste juures meeldib talle nende ettearvamatus: näiteks et ühel hetkel rüüpavad nad klaasist šampanjat ja teisel viskavad selle sulle näkku.

Nicholson rääkis oma täitmatust seksijanust jutustades, et tema elus on olnud päevi, mil ta on olnud vahekorras rohkem kui nelja naisega. Ent viagrat tarvitab ta vaid siis, kui on vahekorras rohkem kui ühe naisega.

Aususe kohta märkis ta, et mees valetab elus vaid kahele inimesele: sõbrannale ja politseile.

Mis abielusse puutub, siis ainus tõsine takistus selleks on tema arust tõsiasi, et ta ei saa endale lahutust lubada.