Pisiprintsessile saadeti kingitusi kuuekümne neljast erinevast riigist, alates Armeeniast ja lõpetades Zambiaga, kirjutab väljaanne Mirror.

Sünnipäevakingituste hulka kuulusid meened ja kirjad koolidest, erinevatest kogukondadest ja lahketelt inimestelt üle maailma, näiteks tekid, riided, kaardid, raamatud, mänguasjad ja käsitsi kootud saapakesed.

Onu Harry kinkis Charlotte'ile Uus-Meremaa rugby meeskonna toonides sipukad. Peaminister David Cameron valis plikatirtsu jaoks välja aga Hans Christian Anderseni muinasjuttude raamatu. Austraalia valitsus otsustas merino lambavillast teki kasuks. Lisaks annetati Charlotte'i nimel Victoria loomaaedadele 10 000 dollarit.

Kanada peaminister tegi samuti printsessi nimel 100 000 dollari suuruse annetuse ning kinkis talle ka kombinesooni ja raamatu. Uus-Meremaa peaminister valis välja hunniku kaisuloomi, tekke ja saapakesi, mis on tehtud Stansborough villast. Hiina valitsuse poolt tehtud kingituseks olid aga siidist nukkude kollektsioon.

Mehhiko presidendipaar kinkis Charlotte'ile kullast kõristi. Ameerika president ja esileedi otsustasid aga kiiktooli ja tekikese kasuks. Hiljem anti printsessile ka pusle ja samasugune kaisukaru nagu prints George'il.

"Kate ja William on kõikide kingituste ja heade soovide eest äärmiselt tänulikud, neil on väga vedanud," ütles Kensingtoni palee esindaja.