Cox ja Perry mängisid teleekraanidel armutuvikesi, kes pikalt kestnud telesarjas lõpuks ka abiellusid, vahendab Dailymail.

Näitlejatele lähedane allikas väidab, et 50-aastane Matthew Perry on alati tundnud päris armastust oma kolleegi, 55-aastase Courteney Coxi vastu. "Matthew on teda alati armastanud," ütles allikas. "Matthew pole temast ka kõik need aastad hiljem temast üle saanud."

Perry ja Cox nautisid koos lõunat nädal aega tagasi. "Kas ma saaksin olla õnnelikum?" kirjutas näitlejatar klõpsu alla, mis lõhkus interneti ära.

Aastatel 1999-2013 oli Cox abielus näitleja David Arquettega. Nüüd veedab naine romantilist aega rokkstaar Johnny McDaidiga.

Perry ise on vahepeal olnud erinevatel aegadel romantiliselt seotud Yasmine Bleethi, Julia Robertsi ning Lizzy Caplaniga.

Nüüd liituvad pärast kõiki neid aastaid "sõbrad" uuest filmist rääkimiseks koos Jennifer Anistoni, Lisa Kudrowi, David Schwimmeri ning Matt LeBlanciga.

Erinevad allikad soovivad rõhutada, et praeguse seisuga pole filmi tootmiseks alla kirjutatud ühelegi lepingule. Originaalse sarja tegijate taasühinemine on siiski väga suur samm.

Kui uue filmi loomine leiab kinnitust ka paberil, seisavad sarja produtsendid silmitsi keerulise väljakutsega kooskõlastada kõikide staaride töögraafikud.

Kultussarja näitlejate meeskond on aastate jooksul mitmeid kordi raudkindlalt öelnud, et sari "Friends" on igaveseks läbi saanud. Siiski näitavad täna kõik märgid, et vana meeskond on oma meelt muutnud.