Hiljuti teatas Argo (38) seltskonnas möödaminnes, et ta on sama kõva või ehk isegi kõvem mees kui Kiivikas (31), kirjutab ajakiri Kroonika.

Ott turtsub, et Argo tantsib temast kindlasti paremini, kuid kulturist number üks on just tema! “Ma olen üheksakordne Eesti meister kulturismis,” teatab Kiivikas.

Argo Ader oli 2007. aasta MMil Hispaanias kuues. Kahekordsel Põhjamaade meistril Kiivikasel on aga ette näidata 2004. aasta Moskva MMi 5. koht ja 2004. aasta Euroopa meistrivõistluste hõbe kulturismis.

Kui Argo tegeleb klassikalise kulturismiga, milles on lihasmassi piirangud, siis Ott kulturismiga, kus lihasmassi piirangud puuduvad.

“See on sama hea kui võrrelda sõrme ja mm…,” hindab Eesti kulturismi ja fitnessi liidu president Arnold Tokko, ja jätab lause lõpetamata. Kumb on siis sõrm ja kumb see teine? “Kulturistid on massiivsemad.”

Argo sõnul on aga tema reis ja käsivars jämedamad kui Kiivikasel ja ta on Otist pool pead pikem!

Kiivikas on tunnistanud, et surub rinnalt 185 ja teeb kükke 200kilose kangiga. “Ei tohiks olla probleem,” arvab Ader. Duellist kangisaalis Ott aga vaimustuses pole: “Ma pole mingi jõutõstja!”

Kumb on Sinu meelest kõvem mees?