1. Kuninganna tähistab enda sünnipäeva kaks korda aastas. Tema õige sünnikuupäev on 21.aprill, kuid tal on ka teine, "ametlik" sünnipäev. Tavaliselt tähistatakse tema teist sünnipäeva juuni teisel laupäeval, et ta saaks koos enda alamatega pidustusi pidada soojema ilma seltsis.
2. Ta abiellus prints Philipiga 20.novembril 1947 Westminister Abbeys, kus William ja Kate andsin enda vanded neli aastat tagasi. Kuna II Maailma sõda põhjustas raskeid puudujääke, pidi ta enda pulmakleidi eest maksma toidukupongides.
3. Elizabeth saatis enda esimese e-maili 1976. aastal sõjaväebaasist. Tema Facebooki leheküljel on üle 2 miljoni järgija ning samuti on tal ka ametlikud Twitteri, Instagrami ja Flickri kontod.


4. Ta oli üks esimesi, kes õnnitles Ameerika astronaute, seal hulgas ka Neil Armstrongi, aastal 1969 kuu peal maandumise eest. "Briti rahva nimel saluteerin ma teid teie oskuste ja julguse eest, mis viisid inimese kuu peale. Loodan, et see kasvatab inimonna teadmisi ja heaolu."
5. Kuninganna armastab koeri ning tal on valitsemisaja joosul olnud enam kui 30 corgi tõugu koera. Ta sai esimese corgi nimega Susan enda 18. sünnipäevaks aastal 1944. Ta on küll tõuaretamise lõpetanud, kuid hetkel tal on kaks corgi-taksi verd koera Candy ja Vulcan ning corgid Holly ja Willow.
6. Tema lemmikud ridikülid on valmistanud Launer ning iga koti hinnaks on 15000 dollarit. Oma kotis peidab ta lastelt saadud talismane, mille hulka kuuluvad miniatuursed koerad ja hobused, lisaks perepildid ning Philipilt saadud kompaktpuuder.
7. Elizabeth õppis autot juhtima 16-aastaselt, kui ta ühines naistest koosneva teenistusväega.
8. Kuna ta ei osanud lapsepõlves enda nime õigesti hääldada, kutsuti teda "Lilibetiks". Prints Philip hellitab naist aga hoopis nimedega "Kapsas" ja "Vorstike".
9. Kuninganna joob igal hommikul Darjeelingu teed. Kell 7:30 tuuakse tema magamistuppa "hommikukandik", millel on hõbedane teekann, karahvin veega ja piim. Lisaks tuuakse eraldi taldrikul küpsised tema koerte jaoks. Ta on tuntud Tupperware fänn ning hoiab enda hommikuhelbeid just selle firma karbikestes. Elizabethi lemmikute toitude hulka kuuluvad šokolaadikook, moosisai ja grillitud kala ilma lisanditeta. Magus, veinil baseeruv Dubonnet ja džinn moodustavad tema lemmiku kokteili.
10. Aastal 1952 võimule tulnud kuninganna Elizabeth II on kõige enam reisinud monarh, kes on enda 265. ametliku visiidi jooksul külastanud 116. erinevat riiki. Turistide poolt tehtud kingituste hulgast on paistnud erilistena silma 1972. aastal Seišellidelt saadud kaks kilpkonna, Kanadast saadud kaks musta kobrast ning Kameruni presidendi poolt kingitud 7-aastane elevant nimega Jumbo, tähistamaks naise hõbepulmi.