Kuninganna Elizabeth II ainsal tütrel Anne’il on oma kolme inglise bullterjeri pärast varemgi sekeldusi olnud. Vaid mõned päevad varem oli Florence purenud üht kuninganna armastatud korgikoertest, kes sai nii kõvasti viga, et tuli magama panna. Teine Anne’i koer Dottie ründas aprillis Windsori pargis kaht last, mistõttu printsessil tuli Ohtlike Koerte Akti alusel maksta 500 naela trahvi. See oli esimene kord 350 aasta jooksul, kui Briti kuningliku perekonna liige mõisteti süüdi kuriteos.

Bullterjerite uus korrarikkumine leidis aset laupäeval kuninganna Sandringhami lossis Ida-Inglismaal, kus Florence üht toatüdrukut jalast hammustas, nii et tollele tuli arst kutsuda.

Tõenäoliselt toob uudis kaasa üleskutsed terjer magama panna, sest tema hingel on juba terve rida kallaletunge. Kuningapalee keeldus magamapanemise võimalust kommenteerimast.

Kuninganna Elizabeth on pidanud lühijalgseid rebasenäoga walesi tõugu korgisid pidanud sestpeale, kui ta sai 18. sünnipäevaks korgi Susani. Korgisid näidatakse uudistes sageli kuninganna külaliste jalgade ümber sõelumas.