Kui aastaid tagasi Kate Middleton ja prints William lühikeseks ajaks lahku läksid, pöördus viimane just Isabella Calthorpe'i juurde. Kui uskuda kuninglikke kuulujutte, soovis William Isabellaga suhet. Nendel kahel oli juba seljataga põgus kuramaaž, kuid kuuldavasti ei soovinud just Isabella end kuningliku perekonnaga siduda.

Isabella Calthorpe abiellus kolm aastat tagasi Sir Richard Bransoni poja Samiga, kes sarnaneb vägagi prints Williamiga ning aasta tagasi sündis noorpaarile nende esimene laps. Kuigi Isabellal ja Samil pole rahast ega võimalustest puudu, on väidetavalt paradiisi kohal pilved. Kuuldavasti pole noored leidnud abieluõnne ja Isabella on leidnud väga kuningliku õla, mille najal nutta lahistada. Ei, Isabella ei nuta prints Williami õlal, nüüd lohutab teda hoopis prints Harry. Ohtlik lugu, arvestades tõika, et ka Camilla Parker Bowles kurtis oma abieluprobleeme omal ajal prints Charlesile ja me kõik teame, kuidas see lugu lõppes.

Abielu lahutatud naisega pole kuningaperele enam üllatus. Prints Charles on rajanud kuningaperes edukalt teed sellele, et ka edaspidi võiksid kuningapere liikmed lahutada ja uuesti abielluda. Kuningaperele lähedal olev allikas väidab The Sunile, et Isabella Calthorpe'i näeb sageli prints Harryga koos. See tõik ei meeldi aga Cambridge'i hertsoginna Catherine'le, sest tema juba teab, et prints Williamil ja Isabellal on ühine romantiline minevik. Kas Isabella on tõesti hüpanud ühe venna sängist teise ja kuidas see lugu lõppeb, näitab aeg.