"Ma ei taha olla vakka ja ma räägin teile loo sellest, mis juhtus minu, minu peika ja meie seltskonnaga," seisab modelli postituses.

Kyryliuki sõnul polnud ta ainuke naisterahvas, kes turvameeste käest peksa sai, vaid nende seltskonnas oli veel viga saanud kolm neiut ning kakluses osalenud noormehed on ka vigastatud. Modell kirjeldab ka seda, kuidas tal on rünnaku tõttu tekkinud ärevushäired. "Lõpetage vägivald naiste vastu," lisab ta.

Väidetavalt keelduvad Momo Beachi omanikud videosalvestiste üle andmisest politseile ning nemad korrutavad, et tegelikuses ründas Kyryliuki peigmees hoopis modelli.

"See on pöörane, mida nad väidavad. Kõigepealt peksavad minu ja peika läbi ning siis väidavad, et tema lõi hoopis mind. See on uskumatu, kui kaugele nad on võimelised minema, et meid mustata," kirjutas Kyryliuk Instagrami.

Daily Star kirjutab, et noorte turistide kaitseks on välja astunud ka Türgi turismiminister Mehmet Nuri Ersoy. "Ma mõistan hukka koleda sündumse, mis juhtus Çeşmes reede õhtul," ütles Ersoy avalikult ning kinnitas, et sellistel juhtumitel pole kohta turismipiirkondades.