Varasemalt ujumisriietega Sports Illustrated kaanel olnud McGrady on taas ajalugu muutnud ning esindab suuremaid naisi juba järgmise ajakirja kaanel, vahenda Fox News.

26aastane modell on seekordses ajakirjas pruutkleitide teema tõstatanud ning tõdeb, et kurvikamatel naistel on pulmadeks riiete leidmine väga raske. "Ma tõesti tahtsin, et inimesed saaks öelda, et kuulge, need on kleidi ostmise kõige suuremad probleemid. Sellega pidin ma ise toime tulema. Just seetõttu oli pulma planeerimine mulle raske või lihtne, ükskõik kumb see siis oli," selgitas McGrady oma valiku tagamaid.

"Kõik on mulle terve mu elu öelnud, et ma olen suurem tüdruk ja ei peaks liiga ümber riideid kandma, ega me ju ei taha neid kurve näidata. Ära kanna midagi kaelani kaetut, sest siis ei näe su rind hea välja," meenutas modell sõnu, millega teda terve elu saadetud on.

"No ja loomulikult mul tekkis tunne, et andke mulle kõige kitsam ja seksikam kleit peole ja kõrge kaelusega kleit laulatuseks. Otsustasin, et lähen nõudmise vastu, sest armastan just sellist kahte riietust."

Varasemalt on McGrady tunnistanud, et näeb veel senini vaeva, et enda kehaga leppida. "Enese armastamine on igavesti kestev teekond, millega peab iga päev tegelema. Vahet ei ole, kas see on kiitus, trenn või teraapia, mis aitab sul end hästi tunda."

"Minu isiklikult läks mõned aastad, et ennast tõeliselt armastada. Oma kurve, oma venitusarme ja tselluliiti. Kõik need asjad, mis teevad minust minu."

McGrady on avalikustanud, et teeb peegli ees enese armastamise harjutusi iga päev. "Mind aitas enda kiitmine. Päris otseselt seisin peegli ees ja rääkisin endale, et Hunter, sa oled seda väärt, sinust piisab. Su venitusarmid on ilusad. Su tselluliit on ilus. Need on detailid, mis teevad sinust selle, kes sa oled ning sind on ainult üks, sa oled eriline. Sa oled eriline omaenda nahas."