Seksikas 25-aastane Demi Rose jagas Instagramis endast mitut paljastavat pilti ja võttis kehahäbistamise teemal sõna. Seda pärast seda, kui keegi troll mainis, et naine on eriolukorra ajal kaalust juurde võtnud, vahendab DailyMail.

Demi tõmbas selga oranži nabapluusi, mille peale oli kirjutatud "sellest üle", millele järgnes nimekiri kõikidest nendest asjadest, millest ta üle on.

"Ma olen üle inimestest, kes teisi nende väljanägemise pärast häbistavad, ma olen üle inimestest, kes pole siirad ja läbipaistvad, olen üle karantiinist," kirjutas modell ja lisas ka, et ta on üle ka sellest, et ei saa eriolukorra ajal teistega koos olla.

Ta tõi välja ka kõik selle, millest ta pole üle saanud. "Aga ma ei ole üle sellest, et ma saan armastada nii vabalt ja avatuna kui ma tahan, tunda tänu kõige selle eest, mis mul on, lasta lahti kõigest, mis mind ei vääri, ning uskuda kõigesse, mis edaspidi on tulemas," ütles ta.

Ta jätkas oma tiraadi Instagrami lugudes, kirjutades sinna avaldatud pildi juurde: "Kui inimesed arvavad, et sa oled eriolukorra ajal juurde võtnud, kuna kannad mitu numbrit suuremat särki. Ei, ma olen lihtsalt kahvatu."

Birgminghamist pärit Demi jätkas: "Ma tahan millegi üle nuriseda. Inimesed kritiseerivad teineteise kehasid karantiini ajal. Me ei saa praegu jõusaalis käia ja kirjutada mingi lollakas kommentaar selle kohta, kuidas inimesed välja näevad, inimesed tunnevad end niigi teatud moodi, kuna nad ei saa teha enda jaoks tavalisi asju. Tegele enda kuradi asjadega."

"Inimesed peaksid oma kommentaaridega ettevaatlikumad olema. Mul oli noorena söömishäire. Mu kaal langes 37 kiloni ja ausalt, see ei ole midagi, mida ma kuulma pean, kuna ma armastan ennast," avaldas Demi.

Modell lisas postituse lõppu, et tema jaoks oli selle väljaütlemine oluline ning teisi kritiseeriv käitumine pole aktsepteeritav.