40-aastane modell ja raadiosaatejuht Kelly Brook avas oma magamistoas toimuva telgitaguseid koos seksika poiss-sõbra, 35-aastase Jeremy Parisiga, vahendab DailyMail.

Kelly usub, et seksi teeb paremaks julgus öelda kaasale, mis talle meeldib, ja ka tõsiasi, et itaallasest kallimale meeldivad kurvikas naised.

"Mu poiss-sõber on 35-aastane ja ta on itaallane, seega jah, talle meeldivad suured kurvikas naised ning see on alati hea asi. Ma usun, et su sekselu muutub vanemaks saades paremaks!"

"Sa oled enesekindlam. Sa ei jää vanadel asjadel pidama. Sa tead, mida sa naudid. Sa tead, mis sulle meeldib ja sa ei karda seda ka öelda."

"Kui sa oled noor, siis sa ei ütle seda partnerile. Nemad küsivad, kas sulle see või teine meeldib, ja sa vastad lihtsalt jah. Kui sa oled vanemad, siis sa teed kõike seda, et saada, mida sa tahad," rääkis Kelly taskuhäälingus Feeling Fab At 40.

Kelly ja Jason on koos olnud peaaegu viis aastat. Modell on varasemalt suhtes olnud "Titanicu" näitleja Billy Zane'i, märulistaaru Jason Stathami ja ragbimängija Danny Ciprianiga.

Kelly avaldas hiljuti, et koroonaviiruses tingitud karantiini tõttu võttis ta mõned kilod juurde. Aga ta ei põe selle pärast, sest talle meeldib söök ja kokkamine.