Lori Anne Allison oli Deppiga abielus aastatel 1983-1985 ning tema sõnul ei oleks staar võimeline ühelegi elusolendile liiga tegema, kirjutab TMZ.

Johnny ei muutunud nende suhte jooksul kunagi vägivaldseks ega tõstnud kordagi isegi häält ja Lori ei suuda kuidagi uskuda, et tema endine kaasa oleks võinud Amber Heardi lüüa.

Lori nimetab Deppi "pehmeks inimeseks", kes on lahke ka loomade vastu. Endisel paaril oli ühine koer, keda Depp armastas nagu vanemad armastavad oma lapsi.

Seda juttu kinnitab ka staari kahe lapse ema Vanessa Paradis, kelle sõnul on näitleja "tundlik ja armastav". Näitlejatar kirjutas oma endise kallima kaitseks kirja, milles nimetab Heardi väiteid jaburateks.

"Johnny pole minuga kunagi vägivaldne olnud ja need jutud ei kõla selle mehe moodi, kellega ma koos 14 imelist aastat veetsin," lausus ta.

Paradis oli Deppiga koos aastatel 1998-2012. Neil on 17aastane tütar Lily Rose ja 14aastane poeg Jack.

Depp on Heardi süüdistused kategooriliselt tagasi lükanud. Tema advokaadi sõnul soovib Amber Heard valedega kindlustada oma sissetulekut mehe varanduse näol. Lahutusprotsess läheb välismeedia hinnangu kohaselt maksma üle 200 miljoni euro.