“Kui esimest korda kokku sattusime, vaatas ta mulle otsa ja ütles: sa oled nunnu! Mina vastasin talle, et sa oled veel nunnum,” meenutab märufilmiga “Komando” tuntust kogunud 58-aastane näitlejatar 1977. aastal New Yorgis aset leidnud kahepäevast seksmaratoni.

“Ta ei küsinud kunagi, kui vana ma olen ja nii ma talle kunagi seda ei öelnudki. See ei tulnud kunagi jutuks. Meenub, kuidas mõtlesin teda vaadates, et jeesus, kui ilus ta on. Tal polnud vaja teha minu ära meelitamiseks eriti midagi. Mick küsis mult lihtsalt, et mida ma parasjagu teen ja kui vastasin, et eriti midagi, siis haaras ta mul käest ja tiris oma limusiini. Hängisin terve päeva koos The Rolling Stones’iga — veetsin nendega helistuudios tunde ja tunde ja siis läksime tema korterisse. Teadsin suurepäraselt, mida teen. Ma eksperimenteerisin, mul oli väga lõbus!”

Hommikul ärgates oli paarikesega ühinenud ka Keith Richards, misjärel siirduti tagasi stuudiosse ja siis juba Fleetwood Maci kontserdile Madison Square Gardenis. “Micki ei tohiks kindlasti juhtunu pärast hukka mõista, kuna see juhtus täiesti teisel ajajärgul kui praegune #metoo hüsteeriast kantud ajastu. Ma ei olnud ohver! Aga mul on väga kahju, et ma selle infokillu kogemata paljastasin. Mina ja mu suur suu…,” lisas ta, tõdedes, et ta enda perekondki tunneb kõnealuse juhtumi avalikuks tuleku pärast piinlikkust.

“Mick oli väga ilus, häbelik ja väga ennast imetlev ning vahtis vahetpidamata peeglisse. Tal olid suurepärased huuled, ta oli imeline suudleja ega tundnunud üldse minust palju vanem olevat. Tal oli imeline keha. Täielik rokkenroll,” õhkab Dawn veel tänapäevalgi.

“Mick tõenäoliselt läheb endast täiesti välja, kui kuuleb nüüd, et olin alaealine. Ta saab mu peale väga pahaseks. Aga ma ei olnud süütu koolitüdruk, olin 15-aastaselt juba täiesti täiskasvanud. Olin paar kuud enne seda oma süütuse kaotanud ja juba 12-aastasest peale kanepit suitsetanud. Ma olin täielik Lolita!”

Mick Jagger on kommentaaridest keeldunud. Õnneks on juhtum aegunud, mistõttu ei saa Jaggerit alaealisega seksimise eest vastutusele võtta.

Jaggeri suhtlus noore groupie’ga on talletatud ka filmilindile — kuus aastat pärast seksuaalvahekorda sattus Rae Dawn Chong koguni Jaggeri muusikavideosse: