Beebilõusta teekond ei ole aga alati lihtne olnud. Mees on vangis olnud kolmel korral ning tänaseks oma vigadest õppinud. Ta on jõudnud uute järelduste ja arusaamadeni, mis on aidanud tal liikuda järk-järgult iseenda parima versiooni suunas, olles täna tunnistajaks ka iseendale, et tegemist on kindlasti muutunud mehega.

”Vangla on õpetanud mulle kannatlikkust ja unistamist. Sa kas unistad asjadest närviliselt või rahulikult. Just seda on vangla mulle õpetanud, olla rahulik, leida tasakaal ja unistada kindlameelselt,” selgitab Beebilõust oma suurimatest õppetundidest, mida mitmel korral vanglas viibimine on talle andnud.

”Kui Rummu vanglasse uuena lähed, siis viiakse sind kinnipeetava tsooni peale. Siis kogu see tsoon vaatab sind kõrgete võredega aedade tagant. Tekib tahest tahtmata tunnet, et oled nagu mingi värske liha, keda vaadatakse. Kõik vahivad sind läbi aia ja seletavad seal ja söövad sihvkasid. Nagu filmis noh. See oli selline hirmutav kogemus” meenutab Beebilõust oma esimest kogemust Rummu vanglast.

Kuula podcasti Delfi Taskust või siinsamas:

1x
00:00