Rannap julgustab inimesi olema teineteisele toeks ning näitab eeskuju, andes 21. mail heategevusliku kontserdi, mille kogu tulu läheb abivajavatele peredele Saaremaal.

Lugu "Get by" on kirjutatud ajal, kui muusik rändas kolm aastat mööda maailma ja kogus selle vältel materjali debüütalbumi "Synchronize" jaoks. Selle aja jooksul elas ta läbi ka raskeid aegu, tänu millele õppis midagi eluliselt tähtsat. Nimelt on oluline keskenduda heale ning just selle pärast on ka käesolev singel ajakohasem, kui kunagi varem.

"Usun, et laulul "Get by" on positiivne sõnum, mida me just praegu vajame— isegi kui ajad on rasked, siis me saame sellest üle," sõnas Ikevald.

Möödunud nädalal aitas ta koguda enda kodulinnas Kopenhaagenis 20 000 Taani krooni Sinise Risti toetuseks ning loodab, et saab nüüd ka kodumaalastele abiks olla.

"Praegu on meil oluline olla teineteisele toeks rohkem kui eales varem," ütles ta. Ikevald annab 21. mail kell 18.00 EBS Facebooki lehe vahendusel heategevusliku kontserti Eesti Lasterikaste Perede Liidu toetuseks ning julgustab inimesi andma oma panuse.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes astus esmakordselt publiku ette juba 2007 aastal. Ta andis 2015 aastal välja pop-rock lühiplaadi "LiveLoveLaugh", mille üks lugudest "Genius" võitis Inglismaal BBC raadio maineka laulukirjutamisvõistluse. Viimased kolm aastat rändas muusik maailmas ringi, et koguda inspiratsiooni ja materjali hiljuti ilmunud esimese täispika albumi "Synchronize" jaoks.

Äsja avaldatud singel "Get by" on kirjutatud koostöös Briti laulja ja laulukirjutaja Edmund Jefferyga. Tegu on kolmanda singliga täispikalt albumilt "Synchronize", mis on produtseeritud hinnatud produtsendi Ricky Delin poolt. Album on põhiliselt funk/ soul kõlaga, kuid erinevaid mõjutusi võib kuulda popist, rockist, jazzist ja flamenkost.

Lugudes võib kuulda sarnasusi selliste artistidega nagu Lenny Kravitz, Jamiroquai ja James Brown.