Käesoleval nädalal aga jõuab Eesti raadiojaamade playlist'idesse Ithaka Maria järjekordne singel Place Like Hell. See on juba kümnes raadiosingel lauljatari plaadilt ning loost on oma tantsuversiooni teinud produtsent Gash Mo.

Ehkki elektroonilise muusika sõpradele on Gash Mo juba tuttav nimi, teab laiem üldsus teda siiski rohkem kui Eesti Otsib Superstaari esimese hooaja finalisti ning ühtlasi ansambli Epordwerk produtsenti ja sündimeest Rivo Kingit.

"Ma hindan Ithaka Maria hääle omapära ja tema meloodiate ebastandartsust. Ka minu sound on parajalt "freaky", ma ei karda kunagi eksperimenteerida ja piiridest välja minna, kuid suudan üldplaanis siiski säilitada selle "pop'i" elemendi" ütleb Rivo.

"Place Like Hell'is", mis originaalis on kantri/bluesi stiilis lugu, tundsin ma endaga mingeid ühiseid jooni. Kujutasin juba vaimusilmas ette, kuidas see lugu kõlada võiks. Tööd oli selle remiksiga küll üsna palju ning tehtud sai lausa mitu versiooni, kuid lõpptulemusega jäin ma väga rahule." lisab produtsent.

"Konkreetsel lool, "Place Like Hell", on omanäoline stiil ja ülesehitus ning mul on super hea meel, et oma versiooni tehes on Rivo aka Gash Mo seda ka silmas pidanud, mitte lihtsalt laulule "tümakat" juurde kleepinud. Võiks nii öelda, et see on tasemel ja üldse üks lahedama soundiga remikse mu plaadilt. Usun, et elektroonilise tantsumuusika sõbrad jäävad rahule" kommenteerib oma lugu ja Rivo remiksi Ithaka Maria ise.

"A Little Wicked" REMIXED albumilt leiab peale Eesti oma poiste (Tony Awake, Gash Mo) toodangu remikse ka produtsentidelt Kanadast, Saksamaalt, Itaaliast ja Prantsusmaalt.