"Muusikat olen kirjutanud ikka mitu aastat, kolm-neli, aga seni pole eriti oma lugusid salvestanud," rääkis Pärna Publikule. "Kui nüüd olin Marokos, kus laulsin Marrakechi muusika lounge'is pool aastat, siis lasin seal ka sõpradele-lauljatele oma lugusid ja nad olid vaimustuses. Ühel hispaanlannal tulid mu lugu "The Day" kuulates lausa pisarad silma," muljetas lauljatar ning sõnas, et otsustas siis, et kui ta looming kedagi liigutab, siis ei tasu seda kapis hoida.

Praegune plaan on Pärnal muusikaalaselt just oma loomingu avaldamisele keskenduda. "Kindlasti tuleb ette ka muid projekte. Eestis olen siiani peamiselt esinenud akustilise kavaga, kus kitarril andekas Tiit Born."

Õrna ballaadiga välja tulnud lauljannat inspireerib tema enda elu ise. "Üldiselt on minu muusikas väga palju isiklikku emotsiooni. Kõige rohkem tuleb ette lugusid katkistest tunnetest," paljastab ta oma muusika hellad tagamaad. "Muusika pakub hea võimaluse oma emotsioonid, nii head kui ka halvad, välja elada."

Muusikalistest eeskujudest toob Pärna esile mitmeid tuntud artiste. "Adele on kindlasti mind mõjutanud. Veel Norah Jones ja Ella Henderson noorematest tegijatest, mõned Regina Spektori lood ka," loetleb ta lemmikuid. Muusikažanrit ta määratleda ei oska, kuid nendib, et on kõige rohkem kirjutanud ikkagi popmuusika poole kalduvaid ballaade.

Jääme ootama Eliisi järgmisi lugusid!

Alles eelmisel nädalavahetusel astus Eliis üles ka saates "Nädalavahetus Kanal 2ga" - kuulsus tuleb! Vaata tema etteastet uuesti: