Ülevenemaaline Riiklik Kinematograafia Ülikoolis õppinud tudeng lahkus proovist ning ta soovis sõita taksoga koju. "Ma tundsin ohtu, aga ma tahtsin väga koju saada," meenutab ta kurba vahejuhtumit. Taksojuht oli talle valetanud, et metsavahelt läbisõites jõuab sihtkohta kiiremini, kuid järsku peatas mees auto ja ründas noort neiut.

"Ma tundsin, et ta ei tee seda esimest korda ning ma tardusin hetkeks," tunnistab näitlejatar, kuid mõne hetke pärast ta kogus ennast, lõi jalaga akna katki ja pääses minema.

Taksojuht püüdis neiu uuesti kinni, kuid siis sattus nende teele kaks võõrast noormeest, kes Andreitšenko päästsid. Nad pakkusid naisele, et saadavad teda koju, kuid vaid mõned sammud hiljem lükkasid noormehed ta pikali, hakkasid peksma ja lõpuks ka vägistasid.

"Valu oli kohutav, sain tugevad löögid pähe, rusikaga näkku. Ma kaotasin teadvuse. Ma lõpuks sain aru, et ma ei näegi enam midagi, sest hematoomi tõttu oli kadunud mu nägemine. Kui ma sain aru, et nad on lahkunud, siis ma hakkasin roomama puutumise järgi," meenutab ta.

Õnneks võeti mõlemad kriminaalid lõpuks kinni ja nad said ka karistada. Selgus, et üks neist oli näitlejatari koolikaaslane.

Andreitšenko tunnistas, et ta ei ole soovinud rääkida sellest vahejuhtumis ka oma esimesele ja teisele abikaasale.