Hollywood on täis armunuid, kes tammuvad romantilises nõiaringis. Siin on väike ülevaade paaridest, kes kõnnivad vana armastuse juurde tagasi teist, ning isegi kolmandat ja neljandat korda.

Pamela Anderson & Tommy Lee

Tätoveeritud paha poiss ja «Rannavalve» sekspomm on lahkuminekutest ja kokkutulekutest endale peaaegu teise karjääri teinud. Kuid mida oodatagi kahelt inimeselt, kes abiellusid ujumisriietes Mehhikos Cancuni rannas pärast viiepäevast kooselu? Abielusõrmuste asemel ilutsesid nende sõrmedes sõrmusetätoveeringud. 1995. aastast saadik oleme üle elanud nende kahe poja sünni, arvukad lahkuminekud, kurikuulsa seksvideo, koduvägivallajuhtumid, lahutuse ja verise võitluse laste pärast. Tommy (41) istus Pammyle (35) kõrvakiilu andmise eest isegi kinni. Pammy sai Tommyga tätoveerimisnõela jagades C-hepatiidi (või nii ta vähemalt väidab). Sellegipoolest näeme neid ikka ja jälle koos, ükskõik kellega Pammy ja Tommy vahepeal ka ei elaks. «Meie vahel on palju armastust ja ajalugu,» kinnitab Pammy. «Me oleme teineteise järele hullud — oleme seda alati olnud ja nii jääb see igavesti.»

Russell Crowe & Danielle Spencer

«Kapteni ja komandöri» staar ning tema lauljatarist-näitlejatarist kaasa vahetasid abieluvannet aasta eest. Nad tutvusid 1980ndatel, kui mõlemad tegutsesid muusikutena. Kuid nende armastus jahtus, kui Russell (40) läks Hollywoodi ja lõi näitleja Dennis Quaidilt üle tema naise, A-kategooria tähe Meg Ryani. Russelli on seotud teise Hollywoodi diiva Nicole Kidmaniga.

Kuid see kõik on minevik. Russell on taas oma tagasihoidliku, kodulembese Danielle’i (33) embuses. Detsembris kinkis naine talle poja Charles Spenceri. «Dan on olnud väga kannatlik… mille eest ma olen talle väga tänulik,» ütleb Oscari-võitja Russell. «Tunnen suurt vajadust ärgata tema kõrval nii paljudel hommikutel kui võimalik.»

Naomi Watts & Heath Ledger

Austraaliast pärit 35aastane Naomi ja 25aastane Heath tutvustasid Hollywoodile vanema naise/noorema mehe kooslust ammu enne Demi Moore’i ja Ashton Kutcherit. Nad tutvusid filmi Ned Kelly võtetel ning käisid 16 kuud kohtamas. Möödunud oktoobris, kui kõmulehed võtsid üles nende kihlumise teema, otsustasid nad lahku minna. Sellest kokkuleppest ei suutnud nad kaua kinni pidada — kuu hiljem olid nad jälle ninapidi koos ning asusid ühise kodu otsingule. Viimaste teadete kohaselt on paar jälle lahus («Heath on nii ebaküps!» kurdab Naomi sõbrannadele), kuid kui kauaks?

Ed Burns & Christy Turlington

Näitleja–režissöör ning supermodell ja joogavarustuse disainer on romantilisel mägiraudteel sõitnud 2000. aastast saadik. Esialgse plaani kohaselt pidid nad abielluma 11. septembri katastroofi ajal Euroopas. Koos Maailma Kaubanduskeskusega varises kokku ka nende armastus: Ed (36) võrgutas ühe supermodelli teise järel, Christy pühendus tööle. Kuid tundub, et nad on teineteisele määratud, sest paar aastat hiljem abiellusid nad ootamatult Christy (35) kodulinnas San Franciscos. Pruudi saatis altari ette laulja Bono (Christy isa on surnud). Nüüd on Burnsidel tütar Grace, kes saabus siia ilma möödunud oktoobris.

Leonardo DiCaprio & Gisele Bundchen

Näitleja ja supermodell tutvusid 2000. aastal ning suutsid pikka aega oma suhet varjata. Kui see välja tuli, hakati kohe rääkima pulmadest. Räägitakse siiamaani, kuigi selle aja jooksul on paar lugematu arv kordi lahku läinud ja taas ühinenud. Hiljaaegu nähti Leod (29) ja Gisele’i (23) Lõuna-Ameerikas, mis ei saa tähendada muud, kui et Gisele on kallimat oma vanematele tutvustanud. Teadagi, mida see tähendab…

 

Enrique Iglesias & Anna Kurnikova

Laulja ja tennise-sekspomm tegid kaks aastat tagasi kaunist muusikat Enrique’i hittsingli Escape video võtetel. Anna (22) ostis endale Enrique’i (28) naabrusse Miami Beachile viis miljonit dollarit maksnud maja. Kuid tennisevõistlused ja kontserdid paiskasid nad teineteisest kümnete tuhandete kilomeetrite kaugusele. Asjale ei aidanud sugugi kaasa see, kui üks Austraalia modell Briti kõmulehtedele rääkis, et ta on Enrique’iga tualettruumis intiimselt aega veetnud.

«Ma pole leidnud girlfriendi, kellega ma tahaks rohkem kui nädal koos olla,» külvas Enrique segadust, lisades laisalt: «Mul pole viimane viis aastat püsisuhet olnud.» Anna ei võtnud hingehaavade ravimiseks aega — veebruaris nähti teda hokitähe Derek Jeteriga ööklubis aega veetmas. Ilmselt jõudsid kuuldused ka Iglesiase kõrvu, sest kuu hiljem nad kihlusid. Anna sõrmes meenutab seda sündmust 5,5 miljonit dollarit maksnud sõrmus.