Genka peksis Nexuse Rossi näo sassi
2005. aastal jaanuaris toimunud Raadio 2 aastahiti gala tipnes skandaaliga, kui Genka ehk Henry Kõrvits virutas Nexuse managerile Peter Rossile (nüüdseks Vahur Valgmaale) rusikaga mitu hoopi. "Peter oli nurgas kärgaras maas. Genka pani hästi kõvasti ja hästi palju järest," rääkis toona Nexuse lauljatar Helen.

Raimondo Laikrele 13 000 krooni maksma läinud kaklus
2007. aasta kevadel puhkes superstaaripeol kähmlus toonase The Suni kitarristi Meelis Tauki ja staarihakatis Raimondo Laikre vahel. Laikre küll pääses kriminaaluurimisest, kuid pidi ohvrile kinni maksma lõhutud prillid.

Peeter Oja lõi maasturi-mehe nina veriseks
Näitleja Peeter Oja läks 2006. aasta veebruaris kallale talle autopesulas ette trüginud mehele. Oja oli oma Subaruga autopesulas järjekorras ning askeldas auto kapoti all, kui tumedat verd maasturi juht leidis, et näitleja jokutab liiga pikalt ning sõitis Ojast ette. See ajas näitlejal kopsu üle maksa ning ta läks maasturi juhi juurde ja andis sellele vastu nina. Pealtnägija sõnul verd ninast mitte ei tilkunud, vaid lausa nirises.

Tüli, politsei ja kiirabi
Lauljanna Hanna-Liina Võsa ja tema kaaslase, kohvik Klaus omaniku Christer Saalise kaela kukkus veidi enne 2015. aasta jaanuaris toimunud Eesti Muusikaauhindade gala otse-eetri algust klaas vett. Kuna aga Nordea kontserdimajas õnnetuse tekitanud paar Hanna-Liina ja Christeri ette vabandama ei läinud, läks kohvikuomanik paarikeselt aru pärima ning oma märjaks kastetud kaaslase au kaitsma. Kahe mehe dialoog võttis ootamatult vägivaldse pöörde ja lauljanna kaaslaselt rusikaga löögi näkku saanu ninast lahmas verd.

Voldemar Kuslap tekitas pidutsevale naabrile kehavigastuse
Laulja Voldemar Kuslap läks 2010. aasta kevadel keset ööd oma alumise korruse naabrilt paluma, et too muusika vaiksemaks paneks, kuid sõnavahetuse käigus sündis suur tüli, mis päädis õnnetusega. "Reporter" vahendas toona, et ühe pidutsenud noormehe käsi sattus ukse vahele ja osa näpust tuli amputeerida. Naabriga jagelenud Kuslap olevat meest kõvasti sakutanud ja nii kogu õnnetus juhtuski.

Näitleja Eduard Toman kakles teatri helitehnikuga
Vene Draamateatri näitleja Eduard Toman lõi 2003. aasta sügisel toimunud teatri banketil helitehnikult välja kolm esihammast ja purustas ülemise hambaproteesi. Pärast tööalaseid pingeid napsutanud Toman läks teatri helitehnikule tooliga kallale, mida too oodata ei osanud.

Lavastaja ja kriitiku rusikaduell
Rakvere teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe ja teatrikriitik Valle-Sten Maiste läksid 2001. aasta oktoobris toimunud Tartu teatrifestivali ajal kaklema. Näitleja sõnul põhjustas rusikavõitluse erimeelsus teatri mõistmises ja sinise silma saanud Maiste ütles, et konflikti tekitasid kunstilised põhjused.

BOONUS: Öösel Sepo Seemani koju tungides on oht sealt sinise silmaga lahkuda
Sepo Seeman oli sunnitud perega kodu vahetama pärast seda, kui pidi enda endises korteris ühel ööl silmitsi seisma pikanäpumehega. Näitleja ja varga võitlus kujunes sinkaterohkeks ning appi tulid ka naabrimees ja politsei.