"Ärkan iga päev kahetusega, et "Prooviabielu" saatesse läksin," tunnistas ta. "Minust ei loodud seda kuvandit, kes ma päriselt olen, vaid mind lihtsalt räägiti ära. Pakuti nagu peaaegu et saatejuhi rolli, öeldi, et olen kõrgem ja ägedam kui teised, mind peteti. Lubati näiteks, et turvakaamerate salvestisi ei kasutata, aga loomulikult kasutati. Mind näidati nagu mingi sündroomiga inimest, kes pole sugugi kõige intelligentsem," kurtis ta.

Helen kirjeldas ka seda, kui palju konflikte tal terve salvestusperioodi vältel saatemeeskonnaga oli ning kuidas ta teadis juba ette, et sealt midagi head ei tule. "Saatetegijatega sõlmitud lepingud piirasid rääkimast, mis tegelikult toimus, tundsin, et olin justkui häbiposti seotud, suu kinni pandud ja ennast kaitsta ei saa. Praegu räägin, kuna olen näinud, et midagi ei juhtu. Nemad ju rikkusid ka lepingut, seega miks mina ei või?"

Helen nentis, et elab praegu samasugust elu nagu siis, kui poleks saates käinud. "Ei ütleks, et olen rikas ja et uksed on valla. Pigem on uksed suletud just selle tõttu, et seal saates käisin. Märk on küljes. Kuigi vähem kui varem."