Publik uuris tuntud inimestelt, kui suured lotosõbrad nad on.

Mart Juur kaotas kogu raha

Teletäht ja humorist Mart Juur räägib, et tema lotot ei mängi. "Nõukogude ajal oli rebitav loto nimega Sprint. Kui sain Tartu Ülikooli sisse, siis oli nii suur pingelangus, et teel bussipeatusesse ostsin kogu oma raha eest piletid. Ma ei võitnud midagi, aga kaotasin 25 rubla."

Juur lisab, et tol päeval ei saanudki ta bussiga koju sõita ja pidi hoopis Otepääle hääletama.

Kas Mardil on seega armastuses rohkem vedanud kui lotos? "Võib öelda, et vist peaaegu igal eestlasel on armastuses vedanud rohkem kui lotos."

Mart lisab teema lõpetuseks, et lotoõnnest olulisem on hoopis tervis.

Birgit Õigemeel rõõmustab võitjate üle

Lauljatar Birgit Õigemeel lotot ei mängi. "Mäletan, et lapsepõlves sai proovitud. Kuid nüüd ma lotosaateid ei vaata ja pileteid ei osta."

See aga ei takista Birgitil tundmast rõõmu, kui mõni inimene on võidu saanud. "Siis on mul alati hea meel. Eriti, kui keegi on suure summa võitnud."

Krista Lensini tütrel veab

Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ise lotopileteid pole soetanud. Küll aga võitis tema tütar läinud nädalal piletiga Summ ühel korral viis krooni ja teise piletiga 50 krooni.

"Tal on õnne. Peaks talle helistama ja ütlema, et mine osta üks pilet," naerab Krista tänast suurt võidusummat kuuldes.

Ta lubab: "Kui võidame 92 miljonit, saab Delfi selle uudise esimesena."

Katrin Siska õnnelik käsi

Lindakivi Keskuse direktor Katrin Siska nimetab end tagasihoidlikuks lotosõbraks. Tõsi, selle nädala lotopiletid ostis ta ära juba läinud nädalal.

"Mängin nii Viking lotot kui ja Bingot. Seni olen võitnud saja krooni piires."

Katrin meenutab, et suur lotoõnn tabas teda aastaid tagasi Saksamaal. "Mängisin siis neljal korral lotot ja võitsin iga kord kuskil tuhat krooni."