Filmidest "Kuum pirukas", "Seks-retk" ja "Kutt, kus mu auto on?" tuntuks saanud näitleja on viimase kaheksa aasta jooksul teinud kaasa vaid seitsmes filmis ja neljas seriaalis, millest ainult ühes oli tal suurem roll.

Tema langus sai alguse juba 2011. aastal, kui ta läks vabatahtlikult võõrutusravile. Kuna Seann hoiab oma eraelu kiivalt saladuses, siis pole siiani teada, mis pahed teda ravile sundisid minema. Kuid probleemid eraelus polnud ainus põhjus, miks ta Hollywoodi tipptähena järsku tööd ei leidnud.

Nimelt seostavad paljud filmisõbrad Seanni nägu teismelistele mõeldud filmidega. Mitmes noortekomöödias pidutsejast õpilast mänginud Seannil on raske leida tööd täiskasvanutele mõeldud tõsisemates filmides.

Seann William Scott eelmisel aastal

Mitmed väljaanded on spekuleerinud, et ta jäi karjääripöördega hiljaks. Seanniga filmis "Kutt, kus mu auto on?" mänginud Ashton Kutcher hakkas juba karjääri alguses otsima ka tõsisemaid rolle ning kassahitiga "Liblikaefekt" tõestas ta, et suudab mängida igasuguseid karaktereid.

Kuna Seann on otsustanud oma eraelu ainult endateada hoida, siis ei figureeri ta ka kõmulehtedes. Kuid filmide ja seriaalide läbilöömiseks on vaja, et nendega kaasneks ka klatš ja kõmu. Seannil pole aga isegi sotsiaalmeediakontosid ning tema fännid ei teadnud pikka aega, et näitleja on möödunud aastal abiellunud.