"Kes on Mister Europe-Euronations? Ta on kena, kuid loomulikult on ta ka palju enamat. Ta on mees kellega kõik naised sooviksid abielluda, iga lapsevanem sooviks teda oma lapseks või sugulaseks. Lapsed sooviksid näha oma isana just tema sarnast, kõik sooviksid teda näha presidendina ja kõik mehed austaksid teda kui juhti. Kõik temas on lummav: isiksus, iseloom, karisma, naeratus, välimus. Ta võlub kõiki, kellega kohtub," seisab võistluse tutvustuses.

Kuumas Itaalias aset leidnud iludusvõistluse võitis 28-aastane imeilus ettevõtjast itaallane Marco Boscolo. Teiseks valiti Raphael Millius, kena Šveitsi delegaat ja kolmandaks auhinnati Villu Loonde, blond ja geniaalne Eesti esindaja. Interneti hääletuse tulemusena saavutas neljanda koha Hispaania esindaja David Garcia Serrano. Nemad esindavad sel aastal Euroopallike väärtusi ja meeste ilu kõikjal maailmas.

Eestit esindanud Villu Loonde on 28-aastane juhatuse liige ja tegevjuht ettevõttes Kapten Grant OÜ, mille põhitegevus on kala ja mereandide müük jae- ja horeca sektoris. Vabal ajal tegeleb Villu tervisespordiga, mängib kitarri ja laulab, naudib kultuurisündmusi ning panustab Eesti asja olles ka Johan Laidoneri Seltsi juhatuse liige.

Villu alustas oma misterikäiku aastal 2004, kus ta valiti Eesti Suvemeheks. 2005. aastal oli ta Manhunt Estonia 2005 võistlusel kolmas, aastal 2006 tuli Villu Mister Estonia võitjaks.

"Mister Europe Euronations korralduskomitee soovib panustada Euroopa kui rahvuse sünnile valides mehe, kes seda ideed kehastab. Euroopa on üks suurim regioon maailmas täis mitmekesisust, enneolematut ajalugu, võrreldamatut kultuuri olles oma olemuselt ühes olulises episoodis - sünd rahvusena," selgitab mistervivõistluse ideed ürituse eestvedaja, Mister Europe Euronations Eesti komitee esimees Leo Täht.

"Valisime sellel hooajal uue strateegia, mis lõpuks viis tippu! See on Eesti Misterite ajaloos parim tulemus. Seoses sellega meil on hea meel kuulutada välja ka Eesti Suvepiiga & Suvemees 2013 hooaja alguse," rõõmustas ta.

Vaata pilte